Merhabalar; bir araba sahibi olmak istiyorum bütçem fazla değil, ilandaki subaru'yu çok beğendim ancak anlayan birilerinin yorumları işime yarar diye düşündüm. İlanın linkini bırakıyorum aşağıya araç impreza 1.5 fwd. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba Erol Bey, foruma hoş geldiniz. Ben size aşağıdaki bilgileri sunuyorum, karar size ait. 1. Subaru Impreza 1.5, hele bir de otomatikse, çok hantaldır (bende düz viteslisi vardı, kayınbiraderimde otomatik). 2. Subaru butik araçtır. Her usta anlamaz. Yakınınızda iyi bir Subaru ustası yoksa hiç kalkışmayın. 3. Subaru LPG sevmez. Hemen her sene AFR ayarı ister. LPG'li araçlar LPG'sizlerden daha önce motor ister. Mesela ilandaki araç 200bin km civarında yazıyor ama LPG'li olduğu için siz onu 300bim km gibi düşünün. 4. Paranızın tamamıyla bir Subaru almayın. Kenarda her zaman en az 50bin TL bulundurun. Parçaları pahalıdır.
Merhaba hem fwd hem Manuel bu kasanın en tutmayanı budur. Ben Sivas tayım bu aracı da iyi biliyorum sürekli gördüğüm bir araç. Fotolarda çok iyi duruyor ama resmen dökülüyor. Bunu alıp bir de adam etmeye uğraşırsın. Zaten galeriye genelde ya en yıkık araçlar ya da modelli çok temizler düşüyor subaru da. Bu temiz olan grupta değil uzak durun. Yakıt için 2 çeker az yakar diye düşünüyorsanız 4 çekerler arada ne performans ne de yakıt farkı yok diyebilirim. Belki 1lt düşük olur biz denedik gerçi bir fark görmedik yakıtta. Ayrıca bu kadar düşük bütçelerle subaru ya bulaşmayın bildiğiniz temiz ve masrafsız bir subaru almayacaksanız hem galeriden hem il dışından, hem Manuel, hem fwd yani her yönden eksi. Normalde bu aracın temizi sizi hiç üzmez sanayiye bakımdan bakıma gidersiniz. 1.5 impreza subaru daki en dertsiz modeldir. Bu kasa 2 imprezam oldu ikisi de çok mutlu etti beni birini 55 bin km de aldım diğerini 190 bin km de. İlkine bakım hariç disk balata ve baskı balata masrafım oldu o kadar. 2. Ye ise biraz alt takım masrafım oldu yaşından ve km den dolayı. Ama 6 subarumun hepsini benzinli aldım lpg yi ben taktırdım. Bu aracın aynısını iş arkadaşıma aldık fwd otomatikti, o da başka iş arkadaşımın kardeşine sattı, arkadaşın kardeşi de ilana koyduğunun sonraki günü sattı boya vardı ama önemli bir şeyi yoktu, km de düşüktü. Her kullanan çok memnun kaldı kimse masraf etmedi ama baştan temiz araçtı tertemiz de gitti.