Aranıza istanbuldan katıldım 1 aydır legacy almayı planlıyorum arac belli ama aklıma takılan 3 soru var umarım yardımcı olursunuz Araç 97 model legacy 2.0 motor yakıtı gözümü korkutuyor en büyük sorun bu 2. Si parça sıkıntısı yaşarmıyım 3. SÜ istanbuldan tavsiye edeceğiniz subaru ustası alırken aracı gösterebileceğim Not arac otomatik
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. 97 model legacy De dusuneceginiz son şey yakıt olmalı. Çünkü yakıta harcanacak paraya gelene kadar arabanın yiyeceği parayı hesaba katmaniz lazım. Bakımsız bir araç alırsanız tek derdiniz yaksin da yeter ki arıza yapmadan gitsin olur. O nedenle eski model alırken çok iyi inceletmeniz gerekir. Fakat Her ne kadar pür dikkat aracı alsanız da ilk 6 ayda en az 10bn TL harcama yapacaksınız. Tüm bunları göz önünde bulundurun. Parça sıkıntısını kaporta olarak yaşayabilirsiniz. Mekanik parça mevcut. İstanbul'da jaspa yada Subaru park servislerine aracı gösterebilirsiniz
Mehmet abiye tamamen katılıyorum yakıt ile derdiniz olmamalı yakıt anlamında tasarruflu bir araç değil bunu bilmeniz ve kabul etmeniz gerek sonrasında ince eleyip sık dokuyarak bir araç alın umarım gönlünüze göre bir araç bulabilirsiniz hoşgeldiniz
Teşekkürler fakat 3 ay önce 33 e saatığım clio yu simdi 50 ye almak zoruma gidiyor bu yüzden legacy e döndüm bütçeme uygun olarak simdi arabayı da alıp kapıda yatmaması için yakıtını da düşünmem gerek 2.0 motor tabi ki de az yakmayacak ama gaz da 1.5 2 TL leri görüyorsa uzak durmak gerek motor konusunda ise subaru dan anlayan bir ustaya güvenmem gerek