Arkadaşlar merhaba,
Ani bir kararla 2005 Forester XT mi satıp, 2007 Outback 3.0R aldım. Arabamın üzerindeki yazlık lastiklerin yanı sıra kışlık jant ve lastiklerimi de yeni sahibine verdim. Aldığım aracın sahibi de kışlıklarını bana verdi. Ancak, lastiklerden birini yarmış. 3 tane iyi durumda 235/45R17 97V Bridgestone Blizzak LM001 lastiğim oldu. Şimdi dördüncüsünü bulmam lazım. Tedbiren buradan sormak istedim. Elinde bu lastikten bir tane olanınız olabilir mi?
Çok teşekkür ederim.
Yeni aracınız hayırlı olsun, spesifik lastikler zor bulunuyor, benim de tek lastik ihtiyacım vardı. Dört lastik için verdiğim miktarı 2 sene sonra tek lastiğe vererek aldım.
Aracınız hayırlı olsun. Tanıdık olmadığı sürece piyasadan çıkma lastik almayın. Çok üç kağıt dönüyor (Bunu bana tanıdık bir lastikçi söyledi). İstediğiniz lastikle ilgili şöyle bir link buldum. Sıfır lastikte kredi kartına taksit imkanı da var.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa...7114/detay
Blizzak Lm001 lastiğim vardı, iki yılda bitti. Asfaltı hiç sevmiyor, heralde kış boyu karla Kaplı Norveç, Erzurum gibi yerler için yapmışlar
(07-10-2024, Saat: 08:31)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Aracınız hayırlı olsun. Tanıdık olmadığı sürece piyasadan çıkma lastik almayın. Çok üç kağıt dönüyor (Bunu bana tanıdık bir lastikçi söyledi). İstediğiniz lastikle ilgili şöyle bir link buldum. Sıfır lastikte kredi kartına taksit imkanı da var.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-pa...7114/detay
Teşekkür ederim. Bu satıcıyı aradım. İlanın eski olduğunu söyledi; lastik depoda var mı bakıp size bilgi vereyim dedi. Bir daha aramadı.
Yeni aracınız hayırlı olsun , sıfır düşünürseniz Ostim Kardeşler ulaşım uygun fiyatlı bulabilirsiniz .
(14-10-2024, Saat: 09:43)Snae demiş ki: [ -> ]Yeni aracınız hayırlı olsun , sıfır düşünürseniz Ostim Kardeşler ulaşım uygun fiyatlı bulabilirsiniz .
Çok teşekkür ederim. Söz konusu lastik artık üretimde olmadığı için bulamadım. Bikaç gün önce dört tane yeni lastik aldım. Boşa çıkan üç lastiği sarı siteye koyacağım, belki benim gibi tek lastik ihtiyacı olan birileri çıkar.
Ayrıca önerdiğiniz lastikçiyi aradım. Gerçekten uygun fiyat verdiler. İsimlerini bir kenara not edeceğim. Bir sonraki lastik alışverişinde onları da arayacağım. Tekrar teşekkür ederim.