STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Alınık 2011-2014 Outback-Legacy SW
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
2011-2014 Arası
160-180 Bin KM'yi mümkünse aşmamış (KM ne kadar düşük o kadar iyi)
Bakım geçmişi belli,
Boya, değişen takıntımız olmamakla birlikte ağır hasar kaydı olmaması, şasi-podye gibi yerlerde bir hasarı olmamasıyeterli.

Biniciyiz, bu yüzden aracın mekanik durumu bizim için boya değişen durumundan daha önemli.

Takas ya da nakit olacak. Fakat almak için takasa vereceğim aracımı satacağım. Bu yüzden doğru, içimize sinen bir araç seçeneği çıkması durumunda kendi arabamı trink satabileceğim yerlere de verebilirim. Yeterki içimize sinen bir araç bulabilelim.

Takas olarak aşağıdaki araçlar üzerinden gidebiliriz;

**V40 2013 Model, 1.6d2 Advance , 142 bin km'de. Manuel vites. Özel donanımlı (Gerçekten özel donanımlı, öyle boş ya da standart pakete full yazmıyorum yani GülücükGülücük )

**Saab 9-5 2003 Model, 2.3 Aero 220 bin km

Araçların ikisi de mekanik olarak son derece bakımlıdır ve bakımları liste halinde tutulmaktadır. Volvonun iki parça halinde 35-40 bin arası bir hasar kaydı vardı. Düşünen olursa bütün detaylar konuşulur.

Takas fiyatım şudur budur gibi şeylerden pek hoşlanmıyor, sevmiyorum. Tabi ki altını üstünü konuşuruz. İki tarafında içine sinecek şekilde, piyasa koşullarını, satış durumlarını vs göz önünde bulundurarak bakabiliriz.

Teşekkürler,
İlgilenirseniz bizim araç satılık:
http://subaruturkiyeforum.com/showthread.php?tid=5462
(09-03-2023, Saat: 09:05)Ferhat23 demiş ki: [ -> ]İlgilenirseniz bizim araç satılık:
http://subaruturkiyeforum.com/showthread.php?tid=5462

Selamlar hocam, ilanınızı incelemiştim. Siz üst kasa outback'e geçmek istediğiniz için takas konusunda direkt olarak yazmadım, aracımı nakite çevirirsem görüşürüz diye düşündüm. Forumda da bulunuyor olmanızdan kaynaklı bakımlara hassasiyet gösterildiğini düşündüğüm için seçeneklerim arasında olacak muhakkak.

Aracınız temiz duruyor maşallah. Sadece paket olarak özelliklerini biraz araştıracağım. Son kullandığım araçlarda en muzdarip olduğum konu anahtarsız giriş çıkış olmaması oluyor çünkü. Elzem değil tabi, ama cepleri çok fazla karışık gezen bir insan olarak anahtarsız giriş çıkış büyük rahatlık sağlıyor malum.
Hayırlısı olsun inşallah. Düşünürseniz, özelden yazarsınız Gülücük
Aracımı satmak üzereyim. Bu yüzden nakit alım için de günceldir Gülücük

Duruma göre fiyatı nispeten makul, 2015 üstü araçlarda değerlendirilebilir.

Teşekkürler,
Selam arkadaşlar foruma yeni katıldım, 2011 model premium aracımı satmak istiyorum. 2 yılı aşkındır bende, aracı aldığımda tavan da dolu hasarı vardı ve 2 ay önce önden aracımı vurdum - tramer için 34 zj8263 hasar kaydına bakabilirsiniz aracımın en son kazası subaru tork garaj izmirde yapıldı . değişen yok. aracta bridgestone turanza 4 mevsim lastik mevcu 4 ad kışlastiği mevcut. ön sürücü deri koltuğu tamir istiyor diğer koltuklarda hasarsız deforme falan yok. Aracı istanbuldan 2.ci sahibinden satın aldım 3.cü sahibiyim fly ses müzik sistemi var teknik serviste eray usta ve en son tork garajda bakımları yapıldı. eray usta ve subaru tork garaj Orhan ustanın işçiliklerine güvendiğim için uygun olan servise gidiyorum, servis takıntım yok. 2018 veya üstü outback almak için satışa çıkardım. izmir güzelbahçe ye gelip elden görebilir istediğiniz servise gösterebilirsiniz - en son olarak üzerinde 2020 yılında son sistem prince lpg kiti mevcut tuhsata işlidir ve tüm bakımları lpg prince 20 senelik bayi nil ototgaz da ilyas beyden detaylı bilgi alabilirsiniz genellikle şehiriçi kullanılmıştır ve aracı 178,000 km de almıştım şu an 204800 km de plaka eski sahibinin plakası olduğu için önceki işlemleri boss oto service yeni levent te mevcut - 2 anahtar ve kitapçık ve diğer evrakları elimde mecvut - 625,000 tl istiyorum üst modele geçeceğim için hesaplı satıyorum ufak bir pazarlık payı mevcuttur e alacak arkadaşa hayırlısı olsun