Direksiyon tuşlarıyla ugrasirken Rus sitesinde teyp te aux tuşunu aktif eden bağlantı şeması ni buldum ve yapmaya karar verdim, sonuç mükemmel ve stero muzik.
Kısaca anlatayım 8 pinli soketi bulun ve arkasindaki tüm boş yerleri doldurun sonra deneme yanilma ile sesi bulun, bize lazim olan 4 kablo biri boşa çıkacak.
Bu sitede ayrıntılı anlatım var,
https://www.drive2.ru/l/288230376152380645/#post
bu haftasonu teybin arkasini kontrol etmek icin sokersem aux kablosunun soket resmini paylasirim. benim aracta fabrikasyon olarak kolcak icinde portu mevcut.
Bu aksam radyoyu sokunce aux kablosunun resmini ve numarasini da not aldim. Aux girisi kolcagin icinde. aux portunu sokmeyi unuttum. Gun isiginda sokup renkli kablolar nereye gidiyor tekrar paylsacam. Aux a herhangi cihaz bagli degilse, teyp uzerinden aux a basinca hicbirsey olmuyor. Cihaz baglayinca aktiflesiyir
Aux kablosunun uzerinde barkod halen duruyor.
Numarasi 81870-AG-10A2
Kolcak icindeki portun parca kodu : 86257AG100
Oem kit parca kodu : H6210FG000
Bende 2010 Legacy için USB var mı onu merak ediyorum @
sarpworks sen bilirsin var mı acaba?
Bende bi ara söküp bakayım varmı bizimkinde böyle bir bağlantı yeri. En azından double dine geçene kadar rahat ederiz.
Benim aracın benden önce ki sahibi taktırmış torpido da duruyor kablo. Birde ilave hoparlör için arkaya öne kablolar çekmiş. Ne gerek varsa. Müsait bir zamanda söküp temizleyeceğim o kabloları. Benim merak ettiğim acaba USB flash disk yapılabilir mi?
Yeri gelmişken 2007-2009 legacy nin hoparlör çaplarını bilen varmı?
(16-03-2018, Saat: 10:02)Salih demiş ki: [ -> ]Benim aracın benden önce ki sahibi taktırmış torpido da duruyor kablo. Birde ilave hoparlör için arkaya öne kablolar çekmiş. Ne gerek varsa. Müsait bir zamanda söküp temizleyeceğim o kabloları. Benim merak ettiğim acaba USB flash disk yapılabilir mi?
Yeri gelmişken 2007-2009 legacy nin hoparlör çaplarını bilen varmı?
Onler 16.5/17 arkalar da 13 olmasi lazim salih