STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Triger Seti Krank Kecesi Devirdaim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Arkadaşlar yeni aldığım 1.5 Subaru impreza devirdaim pompası triger seti ve krank keçesini değiştireceğim.
Ön krank keçesinden yağ kaçırıyor araç Ufuk usta değişmesi gerektiğini söyledi bununla alakalı yanında da triger setini triger seti değişmişken su pompasınıda değiştirmem gerekiyor yedek parçaları nereden temin edebilirim orijinal olarak.
Yada güvenerek gdecegim bir bir yer var mı İstanbulda

TECNO KF8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jaspa subaru, Yender subaru, Adem otomotiv güvenilir esnaflar sorun yaşamazsınız. Jaspada çoğunluk orjinal parçadır.
(13-10-2022, Saat: 00:03)VALMOND demiş ki: [ -> ]Jaspa subaru, Yender subaru, Adem otomotiv güvenilir esnaflar sorun yaşamazsınız. Jaspada çoğunluk orjinal parçadır.
Triger daha önce serviste değişmiş. Eksantrik kecesi için servisten randevu aldım dışarıda 1500 TL işçilik istediler servis 2100 TL dedi. Gün içinde servise gideceğim devir daim değişmiş mi bakacağım eğer değişmiş ise cuma servise bırakacağım yok degismemis ise Bosch var servise gideceğim. Nasip

TECNO KF8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugün servise bıraktım arabayı biraz meşakkatli oldu ama bıraktım usta olan 25 yaşında ki genç biri ile tartıştım ilk başta sonra beraber müdürün yanına çıktık orada çığrından çıktım bağrışma vs derken arabayı bıraktım. 
Arabanın eksantrik keçeleri değişecek gerekli görürler ise sadece triger kayışı değişecek bakalım ne kadar fatura çıkacak hesabıma göre 5500 tl çıkması gerekli. 
Arabamı alınca size fotoğraflarını paylaşacağım