STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2004 Forester XT İç Aydinlatma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Selamlar benim aracin kapi acilinca ön tavan lambalari yanmior. Ortadakide sadece hep yakinca yanior kapi acilma isigida sondu. Sadece bagaj acildiginda tavan lambasi yanan tek yer. Kapi swicleri calisio gostergede gosterio. Fakat kapilar acildginda yinede on ve orta otomatik lambalar yanmior . Sebebi cozumu nedir. Elektrikci tanidik ama anlamadik.
Selam. Sizin araçta da aynı mı bilmiyorum ama kapılar açıkken benim 09 Outback'in de okuma lambaları yanmıyor. Bu bir sorun değil, sadece değerli Subaru mühendisleri bunu yapmayı uygun görmemişler. Yabancı forumlarda (belki burada da geçmiştir ama rastlamadım) insanlar bunu hallediyorlar. Ben de uygulamayı düşünüyorum. Gece arabanın ön kısım çok karanlık oluyor. Yalnız yapacaksanız dikkatli olun, yanlış uygulayıp body control uniti (ismi bu şekilde kalmış aklımda) yakan iinsanlar var.

Orta lambanızdaki sorun ise lambanın kendi switchinden olabilir. Lambayı tavandan söküp yağsız bir elektronik spreyiyle temizlemenizi öneririm.