İşte en çok satan otomobiller!
Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD) verilerine göre Ocak 2018'de bir önceki yıla göre Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında toplam 35 bin 76 adet araç satıldı. Peki yılın ilk ayında hangi otomobil ne kadar sattı? İşte cevabı...
Mazda 62 adet satıldı. En çok satan modeli Mazda CX 3: 37 adet ( Mazdanın bu kadar az sattığına şaşırdım. doğru mudur?)
Subaru 86 adet satıldı. En çok satan modeli Forester: 45 adet (Mazdadan fazla satılmış.)
Haberin tamamı için
http://finans.mynet.com/haber/detay/habe...1/#1940254
Çok iyi haber, Subaru ne kadar az satılır, fiyatı ne kadar çok düşük olursa bir gün benim de Subaru sahibi olma ihtimalim o kadar gerçeğe yaklaşır. Az kaldı az...
(12-02-2018, Saat: 09:07)ozgurozt demiş ki: [ -> ]Çok iyi haber, Subaru ne kadar az satılır, fiyatı ne kadar çok düşük olursa bir gün benim de Subaru sahibi olma ihtimalim o kadar gerçeğe yaklaşır. Az kaldı az...
Çok gecikmeden sizde başlayın bir yerden @
ozgurozt. Sonra hedeflediğiniz asıl aracı alırsınız. Her bütçeye göre subaru var.
Benim birader de aynı şeyi söylüyor.'' Fazla reklam yapma fiyatı artmasın. Biz alalım da öyle'' diyor.
Hedefim en erken Eylül ayı, o da olmadı yıl sonu. Hayırlısı bakalım.
Güzel habermis.
Özgür hayırlısı ile alırsın inşallah. Geç olsun ama güç olmasın diyelim.
Mazdanın jipi çok ideal bi araç aslında benim patronun arkadaşında var kızına almış 1.5 dizel hem 4 x4 otomatik şuan öyle biaraba yok başka ama bagaj vs küçük biraz Subarunun hiçbi arabasınla kıyas olmaz tabi geçen yaz subaru forester sayı bilmiyorum ama bayilerin söylemesi yıkatıp vitrine koymaya yetiştiremiyoruz dedilerdi
Subarunun fazla reklamını yapmayalım ki piyasası düşük kalsın fiyatları yükselmesin

Satın almak istediğimizde cebimizi zorlamasın

(12-02-2018, Saat: 10:32)Mapavri demiş ki: [ -> ]Mazdanın jipi çok ideal bi araç aslında benim patronun arkadaşında var kızına almış 1.5 dizel hem 4 x4 otomatik şuan öyle biaraba yok başka ama bagaj vs küçük biraz Subarunun hiçbi arabasınla kıyas olmaz tabi geçen yaz subaru forester sayı bilmiyorum ama bayilerin söylemesi yıkatıp vitrine koymaya yetiştiremiyoruz dedilerdi
Arka camları çok küçük. İçine oturmadım ama insanı boğacakmış gibi bir hava vardır içeride. Özellikle arkada oturanlar için.
erkeklere çok uygun biaraç deyil zaten bayanlara ve genç kızlara uyar
Subaruları bu kadar överseniz satılır 2. El artar biz araçları yükseltemeyiz

gömün biraz subarulara yav...