STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Yeni Tema Yeni Özellikler (Resim & Video, Kapak Fotoğrafı Yükleme)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhabalar STF Ailesi,

Bildiğiniz üzere yeni temaya/tasarıma geçmiş bulunmaktayız. Bu yeni tema öyle görüldüğü gibi sade değil onu önce söyleyeyim.

1. Profil Kapak Resmi Nasıl Yüklenir?
Kapak Resmi Yüklemeden Önce;
[Resim: 1.jpg]

Kapak Resmi Yükledikten Sonra;
[Resim: 2.jpg]

2. Resim Nasıl Yüklenir?

[Resim: 1.jpg]

[Resim: 2.jpg]

Yukarıda ki resimler de kırmızı çizgili yer de var olan hızlı resim yükle butonuna basarak telefondan veya bilgisayarınızdan çok daha kolay resim ekleyebilirsiniz.

Dipnot: Yeni konu açarken veya yeni yorum yaparken Ek Dosya Yönetimi diye bir tablo var, oradan da kolayca yükleyebilirsiniz Gülücük

3. Video Nasıl Yüklenir?
Evet arkadaşlar çoğu arkadaşların yapamadığı şeyi açıklıyorum. Herhangi bir yerden video veya resim yüklemek istiyorsanız; atacağız yorum veya konu mesajı kısmına resimin veya videonun linkini direk koyun otomatik olarak kendisi video veya resim olarak size çıkacak.

Örneğin; video linki aşağıdaki gibi arkadaşlar
Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=k4RVl-kQhJ8

bunu direk olarak link şeklinde paylaşırsanız otomatik olarak video olacak siz herhangi bir şey yapmadan Gülücük

Örnek;
https://www.youtube.com/watch?v=k4RVl-kQhJ8
Slm ben kendi cektigim video yu yuklemek istiyorum nasil oluyor
(13-01-2020, Saat: 11:38)mustafa.delice demiş ki: [ -> ]Slm ben kendi cektigim video yu yuklemek istiyorum nasil oluyor

Videoyu önce internete yükleyip ( YouTube, izlesene vs gibi ) sonra linkini forumdaki mesajiniza kopyalamaniz gerekiyor.
Herkese merhabalar,

Yeni tema oldukca guzel olmus. Foruma renk getirmis. Fakat 1-2 sorum olacak.

1- yeni temada forumu dolasirken cok takiliyor. Lutfen bekleyin donup duruyor ve orda takiliyor. Anasayfa haric. Kontrol oanelinden eski temayi sectim sorunsuz calisiyor.
2- cep telefonundan girince acilan mobil sayfaya, masaustu goruntusundeki gibi som mesajlar ve yeni konular bolumu eklenebilir mi?
(19-01-2020, Saat: 17:12)sarpworks demiş ki: [ -> ]Herkese merhabalar,

1- yeni temada forumu dolasirken cok takiliyor. Lutfen bekleyin donup duruyor ve orda takiliyor. Anasayfa haric. Kontrol oanelinden eski temayi sectim sorunsuz calisiyor.
2- cep telefonundan girince acilan mobil sayfaya, masaustu goruntusundeki gibi som mesajlar ve yeni konular bolumu eklenebilir mi?

mobil sayfada menü kısmından portal kısmına tıklarsan son açılmış 15 konu ve mesaja ulaşabilirsin Sarp :Gülücük yeni temada bende yavaşlama yok aksine daha hızlı çalışıyor
(19-01-2020, Saat: 17:41)nitro37 demiş ki: [ -> ]
(19-01-2020, Saat: 17:12)sarpworks demiş ki: [ -> ]Herkese merhabalar,

mobil sayfada menü kısmından portal kısmına tıklarsan son açılmış 15 konu ve mesaja ulaşabilirsin Sarp :Gülücük yeni temada bende yavaşlama yok aksine daha hızlı çalışıyor

Mobil sayfa sorunu cozulduGülücük 

Bilgisayardan girince sayfa bende oldukca yavas calisiyor onceki temaya nazaran. Cozum bulamadim.
(19-01-2020, Saat: 17:44)sarpworks demiş ki: [ -> ]
(19-01-2020, Saat: 17:41)nitro37 demiş ki: [ -> ]mobil sayfada menü kısmından portal kısmına tıklarsan son açılmış 15 konu ve mesaja ulaşabilirsin Sarp :Gülücük yeni temada bende yavaşlama yok aksine daha hızlı çalışıyor

Mobil sayfa sorunu cozulduGülücük 

Bilgisayardan girince sayfa bende oldukca yavas calisiyor onceki temaya nazaran. Cozum bulamadim.
Valla bende süper hızlı diyebilirim öncekine göre yinede @Emre KRMN  söyleyelim baksın duruma
Site açılış hızı şuanda diğer önceki temaya göre kat ve kat hızlı, sizlerin internettin speed hızını kontrol ettirebilirsiniz. Şuanda tekrar site hız testine baktığımda herhangi bir sorunla karşılaşılmamakta.