Merhaba Arkadaşlar,
2010 Subaru Legacy aracımın klima yönlendirmesiyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Sadece ayak yönüne getirirsem klima ayarını ekrandan sorun yok, sadece yüz bölgesine getirirsem yine sorun yok...
Ama hem ayak hem yüz moduna getirirsem yüz bölgesine üflüyor, ayak bölgesine hava üflemiyor... Bu esnada km göstergelerinin oradan sürekli mekanik saat sesine benzer bir ses çıkıyor...
http://subaruturkiyeforum.com/konu-subar...amiri.html
yukaridaki konuya bir goz gezdirin. resimler nedendir silinmis ama bakmaniz gereken yer, direksiyonun altindan gogusun arkasina dogru isik ile bakmak ve yonlendirme dugmesine basarak hangi telin hareket ettigini gormek.
kolay gelsin.
Sarp hocam soylemis gerekeni.gecmis olsun. Hareketten sesin geldigi yeri bulabilirsiniz.
Tesekkurler, konudaki manuel klima, telli...
Aracimdaki digital klima oldugu icin motor calistiriyor telin yaptigi isi ama fikir olur elbette... Sesi takip edecegim artik...
(18-07-2019, Saat: 21:29)ramseymen demiş ki: [ -> ]Tesekkurler, konudaki manuel klima, telli...
Aracimdaki digital klima oldugu icin motor calistiriyor telin yaptigi isi ama fikir olur elbette... Sesi takip edecegim artik...
digital klima da gogusun arkasinda tellere sahip olmasi lazim. sadece motor araciligiyla otomatik telleri hareket ettiriyordur.
on gogusu sokmeniz gerekirse butun araclardaki genel mantik, vitesin etrafindan sokmeye baslaniyor. once vitesin etrasindaki kisim tirnaklarindan kurtariliyor ki tornavidaya cok hafif bir guc uygulamak yetecektir. sonrasinda koselerden vidalari soke soke on gogusu parca parca ayiriyorsunuz.
Outbackde yaşamıştım aynı problemi ara ara yapıyordu,hatta kontağı kapattıktan sonra gogusden hafif tıkırtı geliyordu,motor belirli bir süre sonra yönlendirmede sorun yaşıyor ,sarp hocamin konusuna bakın derim
(18-07-2019, Saat: 19:40)sarpworks demiş ki: [ -> ]http://subaruturkiyeforum.com/konu-subar...amiri.html
yukaridaki konuya bir goz gezdirin. resimler nedendir silinmis ama bakmaniz gereken yer, direksiyonun altindan gogusun arkasina dogru isik ile bakmak ve yonlendirme dugmesine basarak hangi telin hareket ettigini gormek.
kolay gelsin.
link aktif değil. konuyla alakalı güncel bilgi var mıdır? benzer sorunlar yaşıyorum.teşekkür ederim
Ben de daha garip birşey var düşük derecelerde istediğim gibi sıcakta sadece cama ama alıştım

2010-2011 legacy lerdeki kronik problem, benim eski araçta da vardı.