Resimde ki parçayı almayı düşünüyorum 2007 legacy için. Aynı direksiyon ve donanım bildiğim kadarıyla impreza ve forester'ın belli yıllarda ki modellerinde de var.
Forester, impreza ve legacy için baktığımda aynı koda sahip parça çıkıyor. Anladığım kadarıyla ortak ve bu üç araçta da kullanılabiliyor. Servise sorduğumda direksiyonun göbeğindeki zemberek veya bobin kılıkla parçanın da değişmesi gerekebilir diyor. Ama ben soketlere baktığımda soketler aynı. Radio kontral olmayan sokette bazı pinler boş. Takınca direk çalışacağını düşünüyorum radionun arkasından birşey takmak gerekmezse tabi. Ne dersiniz...
Parça Kodu: 83154AG001
![[Resim: zJXaJB.jpg]](https://i.hizliresim.com/zJXaJB.jpg)
Daha önce yapan olmuştu. Bir parça eksikti onda da uydurmuslardi. Yani her türlü takılıyor merak etme.
Mehmet abi daha önce takan olduğunu hatırlıyorum fakat ışıkları yanmış ama çalışmıyor diye hatırlıyorum.
Salih şu numarayı ara ismi Emrah usta 0532 211 0674 hem Subarucu hem elektrikçidır. Benden selam söyle ona bir sor
Parçayı alınca arayım abi. Olmadı bi Ankara yaparım

Ne zaman istersen gel. Beklerim.
Boşuna alma ben aldım çalışmıyor, süs oldu sadece
(04-04-2018, Saat: 07:43)AhmetKadir demiş ki: [ -> ]Elektrik islerinden pek anlamam ancak kisaca anlatayim. Van da gorev yapan uzman cavus bi arkadasimiz almisti parcayi. Montajini yapamayinca face uzerinden satisa cikarinca ben de zipladim aldim hemen. Montaj konusunda da daha once alip kenarda bekleyen follow me ve geri viteste ayna indirme modulleriyle beraber samsun bafra da her elektrikcinin son durak adresi olan gercek elektrikçi ustaya goturdum. Direksiyonu soktu air bag i soktu. Tek soket var ya hiz sabitlemenin soketini takariz ya da ses tuslarinin dedi. Biraz daha inceledi benim onayimla ses tuslarinin soketinden kablolari sokup kendi bilgisine gore hiz sabitlemenin ustundeki kablolara ekledi. Taktik calisti. Pek huzurlu pek mutluyum. Ilk defa subaru goren adamlar ama islerini bildikleri icin kolayca yaptilar.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Normalde soketteki kabloların sıralamasına göre diğer soketteki boş olan yerlere takılıyor zaten ustanız olması gerekeni yapmış biz de daha önce yaptık İmprezalara aynı yöntemle taktı arkadaşlarımız.
Van'daki arkadaş Serkan mı yoksa?
Başka bir konuda daha geçmişti. Ben henüz alamadım bu parçayı ama istanbulda bir arkadaş resimde görülen yeşil hattı çekip çalıştırdığını söylemişti.
https://i.hizliresim.com/D7gg7Z.jpg
Evet siyah legacy sedan vardı galiba onda

O arkadaş.