STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 16 / 08 /2018 Akaryakıt ÖTV Artışı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Akaryakıtta feragat edilecek ÖTV tutarı çok azaldığı için litre başına alınan tutarlar % 9 artırıldı.

Bizim için yarın pompa fiyatlarına yansıyacak etkisi benzinde 50, motorinde 45, lpg'de 30 kuruş artış şeklinde olacak.
Harika bir haber Gülücük otv de limit kalmadi sanırım
Teşekkürler .Bari depoyu doldurayım bugünden son kez .
Suan zam geldimi yoksa gelicekmi ?
Bu gece 12'de pompalara yansır.
hemen fulleyelim
zam çoğu yerde yansıdı arkadaşlar geçmiş olsun. sabah işe giderken dolduran olduysa ne mutlu.
benim arabanın ışığı dün akşam yandı, kredi kartı kesim tarihi yarın olunca yarın doldururum diye almadım dün,
sabah işe eşimin arabasıyla geldirken onun da ışığı yandı, dedim buna da alıyım yarın.

sabah işe geldim bi açtım bilgisayarı 60 kuruş zam Büyük Gülücük

bayramda kaba hesapla 2500 km falan yol yapacağım (ankara-sakarya-trabzon-ankara) bana en iyi ihtimalle 150 lira falan ekstra yakıt parası demek oluyor bu.

yine bir şark kurnazı hareket sevgili yöneticilerimizden.

hepsine sevgiler.
Bende baktım burda petrol ofisi var 4km ilerde .Ben shelden alıyorum .Enyakın 11 km ilerde var .Belkide almıcam .gidiş geliş 20 25 km
Yani bayram arifesi bu zam iyi gelir getirir Burak Gülücük
(16-08-2018, Saat: 10:29)nitro37 demiş ki: [ -> ]Yani bayram arifesi bu zam iyi gelir getirir Burak Gülücük
abi zaten onun hesabını yapmışlar belli ki. sadece benden 150 lira vergi alacak. düşün yoldaki otobüsleri ve diğer araçları Gülücük 
aslında biletini önceden alanlar da kazançlı. firmaların cebinden çıkacak bu ötv artışı.
Sayfa: 1 2 3