Merhaba;
Autocom / Delphi yazılımını güncel, doğru, düzgün indirip çalıştırabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? Nette bazı kimseler 100-250 lira gibi rakamlara kurulum yapıyor.
Kendi alanımda bir yazılım olmadığı için ne nereden bulunur nasıl çalıştırılır bilemiyorum.
Az sabret yakinda kursuna gidecegim o zaman anlatırım

@
Salih Subaru orijinal yazılımı SSM3 ve SSM4 tür internetten indirilebiliyor.
Japon araçlarında en başarılısı da Launch tur.
Autocom Datacom Bosch Delphi Launch da dahil hepsini denedim mesela bunların hiçbiri 2007 nin altındaki Subarularda Airbag i görmüyor gördüğünü iddia ettiği şeyleri de açmıyor. Yine en başarılısı Launch tu denediklerimden şanzımanı falan görebiliyordu.
sen SSM leri bir dene bence Youtube da aktif hale getirme yöntemleri de var.
Yoksa hiç uğraşma arıza kodu görüp arıza silmeye ELM327 yetiyor da artıyor. Torque full sürümü indirirsen bir çok parametreyi de görebiliyorsun.
@
nitro37 Mehmet abi bu sevindirici bir haber
@
Cherkess Özgür abi Subaru select monitor galiba SSM dediğin. Bunu arayayım ama lisans olayı falan nasıldır indirip çalıştırabilirmiyiz? Ben Autocom/Delphi yi başka bir iş için arıyorum aslında. Telefondan TorquePro ile bağlanıyorum normalde.
@
sarpworks Abi raspberry olayları beni çok aşıyor

Delphi var bende, ancak tatmin edici değil. Subaru için detaylı incelemedim ama genel stabilite problemleri yaşıyorum. Klon cihaz olduğu için olabilir.
(31-07-2018, Saat: 15:42)Akif Tezel demiş ki: [ -> ]Delphi var bende, ancak tatmin edici değil. Subaru için detaylı incelemedim ama genel stabilite problemleri yaşıyorum. Klon cihaz olduğu için olabilir.
Delphi GM ve Fransız grubunda başarılı @
Akif Tezel Japon Grubunda pek başarılı değil. Bu cihazlar da kendi arasında branşlaşmış kimi Japonda kimi Alman da kimi Fransız grubunda çok başarılı oluyor.
Arkadasim sirket araclari icin tamirhane actiginda Snap-On markasinin cihazini kullaniyordu. $4000 filan vermisti bende ara sira kurcaliyordum. Bu parayi verince gercekten karsiligini veriyor. Sonos modeli mi ne almisti en son. cihazda sanzuman devrini okuma, araca rot ayari yapma ..vs. secenekler de vardi.
Tamirhaneler diagnostic cihazlarini surekli guncel tutmak istedikleri icin ebay de kullanilmis olarak uygun fiyata sattiklari oluyor. bir goz gezdirebilirsiniz. Bu markanin cihazlarinin bircogunda kart gelir. hangi markaya baglayacaksaniz o markanin kartini kutudan bulup takmaniz gerekiyor.
Bu yazılımları beleş kullanmaya çalışmak uğraştırıyor biraz

Bizim kullandığımız mühendislik ve analiz yazılımlarını bulup çalıştırması bu kadar zor değil