STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Bugatti Veyron Yag Peryodik Bakimi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bugatti Veyron..... Eminimki benim disimda herkesin hayallerini susleyen bir araba olsa gerek. 400 kusur km hiza cikan, fiyati ile cep degil banka kasanizi yakan araba. Param olsa alirim denilen bir arabanin sizce peryodik bakimi ne kadar tutuyor olabilir? Peryodik bakimdan kasit yag, yag filtresi ve hava filtresi. $3.000, $5.000, $8.000 ???? Cevabi $21.000 . her 20.000 km de degistigini dusunursek. 100.000 km ye gelmis bir bugattinin sadece yag degisim masrafi $105.000. Videoyu tesadufen gordum. Balonlu sinus ameliyati videosu izlerken kenarda beliriverdi. Izlemeden gecmeyeyim dedim. Buyrun sizde izleyin. 14 Temmuz 2018 de video eklenmis.

Görmüştüm bu haberi.Hayalim bile ulaşamaz
Yağ değişiminin bu kadar pahalı olma sebebi çok zormuş
Bugatti Veyron, 16 farklı tahliye kapakçığı bulunan bir kuru karter yağlama sistemi kullanır. Ancak bu kapakçıklara erişmek için öncelikle aracın altında bulunan plakanın çıkarılması gerekir. Ayrıca yeniden dolum işlemi için hava filtrelerinin kontrolünün yanı sıra arka çamurlukların ve aracın arka kısmının sökülmesi gerekir. Tüm bu işlemler çok fazla emek ve daha da önemlisi dikkat gerektirir. Zira parçaların sökülüp takılması sırasında oluşabilecek en ufak bir hasar on binlerce dolara mal olabilir.

http://www.webtekno.com/haber/amp/49983
Gereksiz pahalı bir araba bence
Bencede gereksiz pahalı bir araç. bir GTR35i yükle daha iyi Büyük Gülücük o paraya kaç tane bugatti yaparsın Büyük Gülücük
Allah sahibine bağışlasın..
Benimde ilgimi cekmeyen spor araclardan, ferrari, Lamborghini gibi araclarda ilgimi cekmiyor acikcasi sebebi gucum yetsede almam, subaru, Mitsubishi gibi araclari alip modifikasyon yapmak tarzini yansitmak daha eglenceli oldugu icin sanirim.
Benim gibi ruhu bile fakir olan insanların Bugatti almaması için yeterli sebep Gülücük Gülücük Gülücük