Forumda bir XT sevdası almış başını gidiyor
ZL donanımlı olanlardan da piyasada bir hayli görüyorum. Hız sabitleyici vs. olmasından dolayı bana mantıklı geliyor. 2.0 atmosferik 158 HP benim 2006 legacy ile hemen hemen aynı değerlerde. sizce tercih edilmeli midir? kullananlar var ise yorumlarını alabilir miyim?
ZL modelin dış görüntüsü bana güzel gözükmüyor yoksa donanım olarak gayet dolu bir foruştur. Kendimden örnek verecek olursam turbo takıntım yok 2005 kasayi turbosuz devam ettirseydi daha fazla alıcı olurdu bana kalsa.ama 2006-07 kasa hiç beni çekmiyor....
Xiaomi & Subaru
Ben kullandim. Ayrica Aheste hanimda da var bu modelden. Çekiş vs gayet tatminkar. Bastığın zaman asla gitmem demiyor. Donanım olarak da iyi. Tek sevemedigim yani ön tarafdaki baygın bakışları

@
Praxis Aheste hanım daha detayli olarak anlatır

(05-07-2018, Saat: 07:53)Cylon demiş ki: [ -> ]ZL modelin dış görüntüsü bana güzel gözükmüyor yoksa donanım olarak gayet dolu bir foruştur. Kendimden örnek verecek olursam turbo takıntım yok 2005 kasayi turbosuz devam ettirseydi daha fazla alıcı olurdu bana kalsa.ama 2006-07 kasa hiç beni çekmiyor....
Xiaomi & Subaru
(05-07-2018, Saat: 09:14)nitro37 demiş ki: [ -> ]Ben kullandim. Ayrica Aheste hanimda da var bu modelden. Çekiş vs gayet tatminkar. Bastığın zaman asla gitmem demiyor. Donanım olarak da iyi. Tek sevemedigim yani ön tarafdaki baygın bakışları 
demek ki herkesin aklındaki tereddüt aynı. gerçekten tam bir tasarım faciası ön taraf. sanırım pek tutulmama sebebi de bu. donanım olarak legacy'den pek eksiği de yok gibi gerçekten. deri koltuk falan çok meraklısı olduğum şeyler değil. yazın tam bir eziyet

@"vipercann" ben gayet memnunum. Çok keyifli araç. Ayrıca nesi var baygın bakışlarının @
nitro37 ? Ben kasa olarakta hoşuma gitti. Yeni kasaya geçene kadar en güzeli bu

Performans olarak bence tatminkar. Tabiki xt değil. Yokuşlarda biraz yavaş amam basıncada gidiyor. Daha önce 1.5 impreza kullanmıştım. Ona göre daha iyi yokuş performansı. Bence kullanılabilecek güzel araç. Turbonunda ona göre sorunu var.Diğer kadın üye arkadaşımız betmenle konuşmuştum. O şu an 2014 forester kullanıyor. Önceki aracı 2006 imiş benimkinden. Sürüş keyfi performansı vs olarak hiç bir farkı yok dedi.
Aheste hanim ben farların bakışını sevemedim yoksa gerisi on numara

Bence cok guzel bir model arka stoplarida xt ye gore guzel, baygin bakislar agresifde yapilabilir bence dert degil, ornekleri cok

Merhabalar ben 2 yıldır kullanıyorum gayet güzel donanım olarak da modeline göre gayet tatminkar. Gidişatına bakacak olursak yokuşlarda basınca iyi gidiyor sollamalarda felan gayet iyi performans sergiliyor. Almadan önce birkaç subaru bayisine araç hakkında bilgi almak için telefonda görüştüm en tercih edilen kasa ve donanım demişlerdi. Sıkışık trafikte olsun park etmede olsun manevraları çok iyi birde araçta kör nokta yok görüş açıları gayet güzel eşinizden kullanacaksa bence hiç düşünmeyin derim
Tasarım olarak eski kasadan daha heybetli ve güzel duruyor bence. Yanyana gelince farkı görüyorsunuz. İçi bej deri döşeme olanlardan bulursanız iyi olur. Klasik sekonder hava pompası sorunu var bunlarda ve turbosuzlarda iptal yapamıyorsunuz. Bu kasanın XT'si için bütçeniz yeterli ise düşünebilirsiniz bence.