STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2005 Subaru Forester XT Şehir İçi Aracı Olur mu?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar,
Bizim sitede aylardır binilmeyen muhtemelen 2004-2005 model siyah, derileri güneşten kavrulmuş hatta biraz soyulmuş, sunrooflu, otomatik vites, koltuk ısıtmalı bir Xt var. Dediğim gibi son iki senedir arac park yerinden ya bir ya iki kere oynadı.

Sizce bu araç alınıp, güzel bir bakım ve lpg eklemesi sonrası şehir içinde ve/veya dışında ekonomik bir şekilde binilir mi? Hatta belki cihaza yazılım atıp performans bşraz daha yukarı çekilebilir.

Bu konudaki düşüncelerinizi ve varsa benzeri konfigürasyon sahiplerinin verilerini öğrenmeyi çok isterim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
@Slovan Mürsel bey bu araç satılıkmı?
Genel dış görünümü düzgünmü
Şehir içi kullanım verileri belli.Kullanılır tabiki de ekonomik olurmu derseniz yakıt noktasında bence beklentinize bağlı.standart araçlardan yüksek yakıtı.Şu an bildiğim @Salim @Adem61 in xt leri var.Başka arkadaşlarda varda ilk aklıma gelen
O araç yattığına göre ciddi sıkıntısı olabilir.Yalnız @nitro37 motoru şanzımanı bitik xt arıyordu.O anlamda bakılabilir eğer satılıksa.
Trafigi cok olmayan ve yokuslari olmayan duz bir sehirde iseniz lpgsizde binilir benimki gibi.ben gunde ortalama 30km yol yapiyorum. Lpg yok.yol duz trafik dur kalk yok.ortalama 55 kurus civarlarinda geziyor yakit.ancak gaza basmazsaniz.basarsaniz 1liralari gozden cikarin.uzun yolda 8lt/100kmlerde geziyor.daha altida mumkun cok cok dikkatli surerseniz.

Onun haricinde lpg ile güzel bir afr ayarindan sonra 35-40kuruslari gorursunuz rahat.
@Slovan şehir içi aracı olmaz. O aracı bana yönlendirirsen ben ondan mukemmel bir proje aracı yapabilirim. Gülücük biliyorsun uzun zamandır boyle bitik bir xt ariyorum. 

İşin diğer tarafina gelirsek. Guzel bir bakım neyin degismesi gerektigine gore degisir. Standart bir bakimla adam olucagina ben pek inanmiyorum. Motor ve sanziman aksami bence guzel para yer. Kozmetik olarak da gereken masraflar yapilirsa lpg afr ayari ile sehir ici kullanilir. Ama sen ikinci araç  olarak düşünüyorsan  ayni eve iki subaru bu zamanda fazla gelir.
Satılık mı? Birisi sorana kadar akıllarına satmak geleceğini sanmıyorum. En kısa zamanda fotolarını sizin için çekeceğim.

Bu fikir aklıma varolan aracı sadece uzun yolda kullanmak istediğim için geldi. Sizin yada kendim için daha çok düşücem şimdi peşine.

Boş yatmasın, değerlensin güzelim XT Gülücük

Aynen mursel bey satilik ise ve fiyati uygunsa hemen gelir alirim.
Tesisat montaj guzel yapilir, afr ayari ile taclandirilirsa neden olmasin??
(23-06-2018, Saat: 03:29)Slovan demiş ki: [ -> ]Merhaba arkadaşlar,
Bizim sitede aylardır binilmeyen muhtemelen 2004-2005 model siyah, derileri güneşten kavrulmuş hatta biraz soyulmuş, sunrooflu, otomatik vites, koltuk ısıtmalı bir Xt var. Dediğim gibi son iki senedir arac park yerinden ya bir ya iki kere oynadı.

Sizce bu araç alınıp, güzel bir bakım ve lpg eklemesi sonrası şehir içinde ve/veya dışında ekonomik bir şekilde binilir mi? Hatta belki cihaza yazılım atıp performans bşraz daha yukarı çekilebilir.

Bu konudaki düşüncelerinizi ve varsa benzeri konfigürasyon sahiplerinin verilerini öğrenmeyi çok isterim.

Ben 3 yıla yakın bindim neden binilmesin.
Yalnız iyi bir expertiz ve sağlam bir bakım ister yatmaktan dolayı ve yaşından dolayı problemleri olabilir. Kenara olası masraflar için biraz para ayırıp ya da alır almaz A'dan Z'ye iyice bir bakım yapılıp bence binilir. LPG ye de gayet uyumludur düzgün bir montaj ve AFR ayarıyla mis gibi keyfi sürülür. Ama dediğim gibi kenara biraz para ayrılması şart.
Atmosferik bir aracın turboluya göre şehir içinde kullanılması daha uygun olur. Şehir içi kullanımda, özellikle yokuşlu yollarda ve dur-kalklı trafikte hem yakış artmakta hem de hararet daha çabuk yükselmektedir. XT'lerin hararet sorunu ile ilgili bu sitede birçok güzel paylaşım yapıldı zaten.
(26-06-2018, Saat: 13:28)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Atmosferik bir aracın turboluya göre şehir içinde kullanılması daha uygun olur. Şehir içi kullanımda, özellikle yokuşlu yollarda ve dur-kalklı trafikte hem yakış artmakta hem de hararet daha çabuk yükselmektedir. XT'lerin hararet sorunu ile ilgili bu sitede birçok güzel paylaşım yapıldı zaten.

Aynen katılıyorum.
Sayfa: 1 2 3