Böyle bir konu bulamadım forumda. Bence olması gereken bir konu. İlgili ilanlara kesin şöyledir böyledir belki uzaktan diyemeyiz ama yine de forumda arabaya ilana bakar bakmaz anlayan arkadaslarimiz "Cherkess" @
nitro37 sayesinde bı fikir oluşabilir... Gereksiz bir konu olarak düşünülüyorsa silinebilir...
Faruk güzel bir konu aslinda da adını daha tepki cekmeyecek şekilde degistirebiliriz. Olur ya istemeden de olsa bir vatandasin arabayi yanlislikla mimlemis olmayalım

istiyorum. Yada boyle kalsın bosver
Düiikat çeken ilanlar olabilir bence
aslında favori ilanlarda bunu nispeten kapsar. Başka isimde başlıklarla açılmıştı benzer ilanşar. Hepsinin bir yerde toplanması iyi olur
@
Cylon düzeltelim dikkat çeken ilanlar olsun
Evet Dikkat çeken ilanlar olabilir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-a...0672/detay
Camurluk, kaput, ön tampon değişen bir arabada yetkili servis 30000 TL hasar kaydı çıkarabilir mi?? Bir de 93000'km de ve direksiyon ve koltuklar baya yıpranmış gibi geldi bana. Çok dikkat edilmemiş olabilir temizliğe...
Xiaomi & Subaru
Far, tampon braketi, far saci, on panel, on duzen yuruyen de değişmiş olabilir.
Nerdeyse s turbo fiyatına bi far, tampon degistiriyoz. Bi de bu araba peşinde koşuyoruz deli miyiz neyiz
Xiaomi & Subaru
(21-06-2018, Saat: 14:17)Cylon demiş ki: [ -> ]Nerdeyse s turbo fiyatına bi far, tampon degistiriyoz. Bi de bu araba peşinde koşuyoruz deli miyiz neyiz 
Xiaomi & Subaru
Tabi aynen subaru hurdacilari bu yüzden zengin oluyor.
Bu araç benim de dikkatimi çekmişti. Hasar tutarının büyüklüğü sadece değişen parçalardan kaynaklı olmayabilir. Bir kamu malına çarptıysa (direk vs.) onun bedeli de bu tutara eklenmiş olabilir. Öncesini araştırmak lazım.
(21-06-2018, Saat: 15:02)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Bu araç benim de dikkatimi çekmişti. Hasar tutarının büyüklüğü sadece değişen parçalardan kaynaklı olmayabilir. Bir kamu malına çarptıysa (direk vs.) onun bedeli de bu tutara eklenmiş olabilir. Öncesini araştırmak lazım.
Aynen abi doğru soyluyorsun onu unuttuk.