12-06-2018, Saat: 20:51
12-06-2018, Saat: 21:22
Hayiri olsun. Quatro garaj bekir usta var deneyimli ama fiyatlari uçuk. Ozbek oto var oda deneyimli fiyatları dolara endeksli
Anelsan var subaruda onlarda deneyimli atiker takarlar. Fiyatlari uygundur. Birde forum uyemiz @Akif Tezel beyin dukkaninda montaj yapiyorlar. Akif beyde sanirim sadece ayar işleri ile ilgileniyor. H6 icin Atiker uygundur bence daha fazla ist segmente çıkmaniza gerek yok. Iyi bir atiker montaji ve sonrasinda yapılacak olan bir afr ayari ile sorunsuz uzun yillar binersiniz diye düşünüyorum. Aklima gelenler bunlar
Anelsan var subaruda onlarda deneyimli atiker takarlar. Fiyatlari uygundur. Birde forum uyemiz @Akif Tezel beyin dukkaninda montaj yapiyorlar. Akif beyde sanirim sadece ayar işleri ile ilgileniyor. H6 icin Atiker uygundur bence daha fazla ist segmente çıkmaniza gerek yok. Iyi bir atiker montaji ve sonrasinda yapılacak olan bir afr ayari ile sorunsuz uzun yillar binersiniz diye düşünüyorum. Aklima gelenler bunlar12-06-2018, Saat: 21:30
Gerwken tum yerleri soylemissin @nitro37
12-06-2018, Saat: 21:36
AFR ayarı da yapılması için Ankara uygunda sanırım Sivas’ta @Cherkess Özgür Bey ‘in LPG ciside iyiydi.Memnundu Özgür Hoca
12-06-2018, Saat: 23:18
İlhan abi sattın mi XT yi...hayırlı olsun
Xiaomi & Subaru
Xiaomi & Subaru
12-06-2018, Saat: 23:41
Evet satıldı sen daha bekle oyle ?
12-06-2018, Saat: 23:44
Hahhaha
abi zaten ben daha arabamı satacam da Forester bulacam da. Şu an arabasiz kalamam o yüzden tok satıcı ve tok aliciyim. Satmasam da olur almasam da olur. Şartlar öyle gerektiriyor. Olurda illa XT almam gerekirse Lancer'i alacak zaten var. Hemen satabilirim.
Xiaomi & Subaru
abi zaten ben daha arabamı satacam da Forester bulacam da. Şu an arabasiz kalamam o yüzden tok satıcı ve tok aliciyim. Satmasam da olur almasam da olur. Şartlar öyle gerektiriyor. Olurda illa XT almam gerekirse Lancer'i alacak zaten var. Hemen satabilirim. Xiaomi & Subaru
12-06-2018, Saat: 23:49
(12-06-2018, Saat: 21:22)nitro37 demiş ki: [ -> ]Hayiri olsun. Quatro garaj bekir usta var deneyimli ama fiyatlari uçuk. Ozbek oto var oda deneyimli fiyatları dolara endeksliAnelsan var subaruda onlarda deneyimli atiker takarlar. Fiyatlari uygundur. Birde forum uyemiz @Akif Tezel beyin dukkaninda montaj yapiyorlar. Akif beyde sanirim sadece ayar işleri ile ilgileniyor. H6 icin Atiker uygundur bence daha fazla ist segmente çıkmaniza gerek yok. Iyi bir atiker montaji ve sonrasinda yapılacak olan bir afr ayari ile sorunsuz uzun yillar binersiniz diye düşünüyorum. Aklima gelenler bunlar
Tesekkur ederim. Subaru home yasinde atiker demişti. Ben biraz çekiniyorum atikerdenama takan var sanırım. Quattro duymustum
(12-06-2018, Saat: 23:44)Cylon demiş ki: [ -> ]Hahhahaabi zaten ben daha arabamı satacam da Forester bulacam da. Şu an arabasiz kalamam o yüzden tok satıcı ve tok aliciyim. Satmasam da olur almasam da olur. Şartlar öyle gerektiriyor. Olurda illa XT almam gerekirse Lancer'i alacak zaten var. Hemen satabilirim.
Xiaomi & Subaru
Hayırlısı ??
(12-06-2018, Saat: 21:36)Praxis demiş ki: [ -> ]AFR ayarı da yapılması için Ankara uygunda sanırım Sivas’ta @Cherkess Özgür Bey ‘in LPG ciside iyiydi.Memnundu Özgür Hoca
Ayar için biryerde burdaki (çorum.) Ozençleride duydum.ama sanırım h6 ya hiç takmamışlardır ?
13-06-2018, Saat: 09:45
Merhaba,
Montaj hassasiyeti olan bir araç, Atiker'den çekinmeyin, bir çok subaru'da kullanılıyor, Kaliteli enjektörleri var. Manifolt delme noktaları ve açıları önemli, Uygun ekipmanlar seçilir ,düzgün montaj yapılır ve AFR ayarı ile sonuçlandırılırsa LPG kullandığınızı ancak Benzinlikte ve ay başı kredi kartı ekstresi öderken anlarsınız
Montaj hassasiyeti olan bir araç, Atiker'den çekinmeyin, bir çok subaru'da kullanılıyor, Kaliteli enjektörleri var. Manifolt delme noktaları ve açıları önemli, Uygun ekipmanlar seçilir ,düzgün montaj yapılır ve AFR ayarı ile sonuçlandırılırsa LPG kullandığınızı ancak Benzinlikte ve ay başı kredi kartı ekstresi öderken anlarsınız

13-06-2018, Saat: 10:24
LPG takılacak yerler belli Atiker Grand kitle de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Sivas'ta fiyat konusunda yardımcı olurdum ama zaten buraya gel git yol masrafınızla fiyat farkı kapanacaktır onun için Ankara uygundur.
Sivas'ta fiyat konusunda yardımcı olurdum ama zaten buraya gel git yol masrafınızla fiyat farkı kapanacaktır onun için Ankara uygundur.