STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Outback LPG Tavsiyesi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Arkadaşlar merhaba. Forester xt satip outback 2007 3.0 h6 aldim. Ankarada tüp taktırmayı düşünüyorum. Nereyi ve hangi markayı önerirsiniz.. yardim rica ederim
Hayiri olsun. Quatro garaj bekir usta var deneyimli ama fiyatlari uçuk. Ozbek oto var oda deneyimli fiyatları dolara endeksli Gülücük Anelsan var subaruda onlarda deneyimli atiker takarlar. Fiyatlari uygundur. Birde forum uyemiz @Akif Tezel beyin dukkaninda montaj yapiyorlar. Akif beyde sanirim sadece ayar işleri ile ilgileniyor. H6 icin Atiker uygundur bence daha fazla ist segmente çıkmaniza gerek yok. Iyi bir atiker montaji ve sonrasinda yapılacak olan bir afr ayari ile sorunsuz uzun yillar binersiniz diye düşünüyorum. Aklima gelenler bunlar
Gerwken tum yerleri soylemissin @nitro37
AFR ayarı da yapılması için Ankara uygunda sanırım Sivas’ta @Cherkess Özgür Bey ‘in LPG ciside iyiydi.Memnundu Özgür Hoca
İlhan abi sattın mi XT yi...hayırlı olsun

Xiaomi & Subaru
Evet satıldı sen daha bekle oyle ?
Hahhaha abi zaten ben daha arabamı satacam da Forester bulacam da. Şu an arabasiz kalamam o yüzden tok satıcı ve tok aliciyim. Satmasam da olur almasam da olur. Şartlar öyle gerektiriyor. Olurda illa XT almam gerekirse Lancer'i alacak zaten var. Hemen satabilirim.

Xiaomi & Subaru
(12-06-2018, Saat: 21:22)nitro37 demiş ki: [ -> ]Hayiri olsun. Quatro garaj bekir usta var deneyimli ama fiyatlari uçuk. Ozbek oto var oda deneyimli fiyatları dolara endeksli Gülücük Anelsan var subaruda onlarda deneyimli atiker takarlar. Fiyatlari uygundur. Birde forum uyemiz @Akif Tezel  beyin dukkaninda montaj yapiyorlar. Akif beyde sanirim sadece ayar işleri ile ilgileniyor. H6 icin Atiker uygundur bence daha fazla ist segmente çıkmaniza gerek yok. Iyi bir atiker montaji ve sonrasinda yapılacak olan bir afr ayari ile sorunsuz uzun yillar binersiniz diye düşünüyorum. Aklima gelenler bunlar

Tesekkur ederim. Subaru home yasinde atiker demişti. Ben biraz çekiniyorum atikerdenama takan var sanırım. Quattro duymustum

(12-06-2018, Saat: 23:44)Cylon demiş ki: [ -> ]Hahhaha abi zaten ben daha arabamı satacam da Forester bulacam da. Şu an arabasiz kalamam o yüzden tok satıcı ve tok aliciyim. Satmasam da olur almasam da olur. Şartlar öyle gerektiriyor. Olurda illa XT almam gerekirse Lancer'i alacak zaten var. Hemen satabilirim.

Xiaomi & Subaru

Hayırlısı ??

(12-06-2018, Saat: 21:36)Praxis demiş ki: [ -> ]AFR ayarı da yapılması için Ankara uygunda sanırım Sivas’ta @Cherkess Özgür Bey ‘in LPG ciside iyiydi.Memnundu Özgür Hoca

Ayar için biryerde burdaki (çorum.) Ozençleride duydum.ama sanırım h6 ya hiç takmamışlardır ?
Merhaba,

Montaj hassasiyeti olan bir araç, Atiker'den çekinmeyin, bir çok subaru'da kullanılıyor, Kaliteli enjektörleri var. Manifolt delme noktaları ve açıları önemli, Uygun ekipmanlar seçilir ,düzgün montaj yapılır ve AFR ayarı ile sonuçlandırılırsa LPG kullandığınızı ancak Benzinlikte ve ay başı kredi kartı ekstresi öderken anlarsınız Gülücük
LPG takılacak yerler belli Atiker Grand kitle de sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Sivas'ta fiyat konusunda yardımcı olurdum ama zaten buraya gel git yol masrafınızla fiyat farkı kapanacaktır onun için Ankara uygundur.
Sayfa: 1 2 3 4 5