STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2009 Legacy ve 2007 2.0R Impreza
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhabalar abilerim;

1 yıla yakındır 2009 Elegance Legacy kullanıyorum. Çocukluktan beri Legacy ve Hawkeye hayalim vardı. Legacy tasarım ve donanımıyla çok memnun ediyor fakat aklımın bir köşesinde de 2.0r otomatik Impreza var. Görüntüsü tasarımı Legacy ile birlikte çocukluk hayalimdi. Fakat hiç kullanma şansım olmadı. Donanım olarak daha kısıtlı Impreza ve sunroof yok. Legacy satıp almaya değer mi sizce? Kullanan abilerim yardımcı olursa çok sevinirim. STI donanımı ile harika görünüme kavuşturma hayalim de var Legacy devam edersem de Spec B dönüşüm hayali.. Ama Legacy satmaya da kıyamıyorum. Konfor sürüş süspansiyon vesaire kıyaslarsak nasıldır sizce?

Saygılarımla
Kıyas götürmez, legacy her şekilde üstündür. Zaten elmayla armut kıyaslıyor olursunuz. Ama impreza nın görüntüsü yol tutuşu albenisi makyaja açık olması gibi de üstün yönleri var. Bence yaşınıza daha uygun olan model impreza, Legacy onun yanında emekli arabası gibi oluyor.
Bu arada benim de hep aklımın bir köşesinde impreza var. Alıp 2.5 xt forester motor ve şanzımanı takıp 2.0r mış gibi dolanmak gelmiyor değil içimden.
Bu arada temiz legacy bulmak temiz 2.0r bulmaktan kolay.
(27-01-2025, Saat: 14:08)Cherkess demiş ki: [ -> ]Kıyas götürmez, legacy her şekilde üstündür. Zaten elmayla armut kıyaslıyor olursunuz. Ama impreza nın görüntüsü yol tutuşu albenisi makyaja açık olması gibi de üstün yönleri var. Bence yaşınıza daha uygun olan model impreza, Legacy onun yanında emekli arabası gibi oluyor.
Bu arada benim de hep aklımın bir köşesinde impreza var. Alıp 2.5 xt forester motor ve şanzımanı takıp 2.0r mış gibi dolanmak gelmiyor değil içimden.
Bu arada temiz legacy bulmak temiz 2.0r bulmaktan kolay.

çok teşekkür ederim abi, bendeki Legacy'nin kozmetik eksiği çok. Henüz fırsat oluşturamadım. Spec B dönüştürmek aslında sportiflik katar gibi. Forester 2007 kasa STI dönüşüm de harika olurdu Gülücük