STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Legacy 2009 lastik önerisi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
<p>Merhabalar iyi geceler abilerim, 2009 Legacy için yaz ve kış lastiği önerileriniz var mıdır? ilk kez lastik alacağım. 17 inç jant Nokian Zline yaz lastiği var şu an. Kış lastikleri de eski ama bu kış kullanıp seneye değiştireceğim. iki mevsim için de Legacy'lere uygun marka model tavsiyeniz nelerdir? Saygılarımla</p>
<p>Bütçenize göre değişir.
Para önemli değil diyorsanız yazlık için Continental PremiumContact 7 ya da Michelin Primacy 4+, kışlık için Continental WinterContact TS870P ya da Bridgestone Blizzak LM005 öneririm.
Fiyat-performans ürünü istiyorsanız yazlık için Falken Ziex ya da GoodYear EfficientGrip, kışlık için GoodYear UltraGrip ya da Hankook Winter i*cept öneririm.</p>
abi çok teşekkür ederim, önerinize göre ilerleyeceğim. Bir de Yokohama'lar nasıl önerir misiniz iyi midir

(10-09-2024, Saat: 10:03)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Bütçenize göre değişir.
Para önemli değil diyorsanız yazlık için Continental PremiumContact 7 ta da Michelin Primacy 4+, kışlık için Continental WinterContact TS870P ya da Bridgestone Blizzak LM005 öneririm.
Fiyat-performans ürünü istiyorsanız yazlık için Falken Ziex ya da GoodYear EfficientGrip, kışlık için GoodYear UltraGrip ya da Hankook Winter i*cept öneririm.

abi çok teşekkür ederim. Önerilerinize göre ilerleyeceğim Gülücük bir de Yokohamalar nasıl iyi midir önerir misiniz, bütçe anlamında çok aşırıya kaçmayacak şekilde düşünebilirim
Yokohama, taze, mesela en yaşlı 2023 şekilde bulabilir misiniz, bilemiyorum. Birkaç yıldır gelmiyor(du) “Uygun fiyatlı” Yokohama aslında olmaz, muhtemelen tarihi eskidir. Eski tarihli lastik almam ben olsam. (Eski= 23 öncesi)
Yazlık falken kışlık Nokian
(21-09-2024, Saat: 08:16)M.Ertug B demiş ki: [ -> ]Yokohama, taze, mesela en yaşlı 2023 şekilde bulabilir misiniz, bilemiyorum. Birkaç yıldır gelmiyor(du) “Uygun fiyatlı” Yokohama aslında olmaz, muhtemelen tarihi eskidir. Eski tarihli lastik almam ben olsam. (Eski= 23 öncesi)

abi çok teşekkür ederim Gülücük , zor da olsa michelin alacağım sanki. Pilot Sport 5 sizce Legacy için nasıl olur ya da daha iyi olur dediğiniz model öneriniz var mıdır