STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru XV Yedek Parça ve Usta Sıkıntısı Var mı?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhabalar, Subaru XV 2015 model bir araç almayı planlıyorum temiz birtane buldum ama beni tek korkutan bişe var, yarın bir gün bir arıza cıkarttıgında yedek parça sıkıntısı usta sıkıntısı ceker miyim ? Yardımcı olabılırsenız sevınırım.
Foruma hoşgeldiniz, Subaru alırken bir Subaru ustasına gösterirseniz sonrasında süpriz çıkma ihtimalini en aza indirirsiniz. Genel olarak bakımları aksatılmamışsa, tamiri kasap diye tabir ettiğimiz aslında subarudan anlamayan tamircilerde yaptırılmamışsa sorun çıkarmaz. Genel olarak parça sorunu bulunmuyor. megaparca, aloparca gibi yerlerden parça alırken iyice emin olmadan doğrulamadan almamanızı tavsiye ederim. Hatta mümkünse sadece Subaru parçası satan yerlerden almanızı öneririm.
XV özelinde kullanan arkadaşlar foruma girdikçe aydınlatacaklardır. Youtube kanalında inceleme videosu varsa bakabilirsiniz.

Şu konuda Özgür hocanın yazdıkları var.

http://subaruturkiyeforum.com/konu-subar...ardim.html
Merhabalar,
Bende Subaru aşığı biri olarak 2016 Molel Subaru XV aldım.
Geçtiğimiz gün sebebini bilmiyorum otoparka gittiğimde bagaj kapağını kaldırdığımda kendiliğinden geri kapandı..
Sebebini bilmediğim bir nedenden Bagaj amortisörleri bozulmuş.
Yetkilisi servis çok uçuk fiyat çekiyor ama onun dışında da nereden bulacağımı bilmiyorum.
Değişimi çok kolay fakat parça yok... Yardımcı olursanız çok sevinirim Melek
Ankara'da Akkar Amortisör var. Google'a yazın çıkar. Uygun fiyata her türlü amortisör tamirini yapıyorlar. Subaru'yu da çok iyi bilirler.