Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum.Muğla'da yaşıyorum, öğretmenim. 308 aracım var ve Subaru Levorg'la takas edeceğim (hayalimdeki araba).Nelere dikkat etmem gerektiği konusunda çok fazla bilgi sahibi değilim. Boya takıntım falan yok sadece yürüründe sıkıntı olmasın ve masraf çıkarmasın istiyorum. İlan linki atılması kural dışı mı bilemedim. Değilse gönderebilirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Hoş geldiniz. Alacağınız Levorg'un bakımlarını nerede yaptırdıklarını öğrenin. Aracı oraya sorun. Tatmin edici bir cevap alamazsanız yetkili bir servise veya tanınmış bir ustaya göstermeden aracı almayın.
selamlar ustadım, çok doğüru bir karar vermişsiniz , bende iflah olmaz bı levorg kullanıcısıyım, enver abıın dedıgı gıbı bakım gecmısı cok onemlı nerde bakımları yapılmıs, neler yapılmıs, vıtes gecıslerı nasıl bunlara bakmak yeterlı olacaktır, ilan numarasını atarsan bı bakarım hem, bu arada levorg vatsap gurubumuz mevcut

Tekrardan merhaba arkadaşlar. Yardımlarınız için çok teşekkürler. İlan numarası:1146405446 .ilk defa forum kullanıyorum. Bir yanlış olduysa affola
(16-01-2024, Saat: 12:43)sidarta-82 demiş ki: [ -> ]Tekrardan merhaba arkadaşlar. Yardımlarınız için çok teşekkürler. İlan numarası:1146405446 .ilk defa forum kullanıyorum. Bir yanlış olduysa affola
Erol Bey, ilandaki araç ilk bakışta güzel duruyor ama ön üç parçanın boyalı olması (gerçi kuş pisliği yanığı nedeniyle denmiş ama çamurluklara nasıl kuş pislemiş anlamadım) ve direksiyon simidinin 85bin km.deki bir araç için fazla yıpranmış olması (eğer araç sahibi devamlı el kremi kullanan biri değilse km. geri çekilmiş olabilir) önceden belirttiğim servise gösterme zorunluluğunu teyit ediyor gibi.
Aracın servisteki tüm işlemlerini araç sahibinden istedim. Servisi arayarak aldı o da. Kilometresinde bir sıkıntı yok görünüyor. Ancak daha sağlıklı bir değerlendirme için anlayan arkadaşlar varsa belgeyi gönderebilirim. Yardımcı olursanız minnettar olurum
Bu arada vatsap grubuna nasıl katılabilirsin?
Levorglarda direksiyondaki o soyulma çok sık yaşanan bir durum, km ile ilgili bir şüphe uyandırmaz bende. İçi de dışı da kozmetik olarak çok düzgün ama bizim göremediğimiz şeyleri inceleyecek bir yere götürmek şart. Şanzımanı, aksları, amortisörleri, turbosu, enjektörü sağlıklı mı kontrol ettirip emin olmak lazım.
erol bey ne yaptınız aldınızmı levorgu