01-01-2024, Saat: 19:30
01-01-2024, Saat: 21:08
1. Yedek anahtar kilitliyor mu?
2. Çalışmayan anahtarı sallayınca kilitliyor mu?
Daha önce başıma gelen: pil yuvasının metal ayakları elektronik devreden kopmuştu. Tekrar lehimledim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Daha önce başıma gelen: pil yuvasının metal ayakları elektronik devreden kopmuştu. Tekrar lehimledim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
02-01-2024, Saat: 09:59
Kontakt spreyle temizledim, kontrol ettim ancak sonuç Yok. Araba da kontrol edilecek yer neresi acaba??
03-01-2024, Saat: 08:29
Kapı kilit motoruna da bir baktırın. Eğer kumanda ile açılıp kapanma olmuyor sadece manuel yapabiliyorsanız motor gitmiş olabilir. Eğer sorun motor ise benim araçta ki (2013 Forester XT) kapı kilidi bazı Hyundai ve Honda modelleriyle aynı olduğundan maliyeti çok tutmuyor.
17-12-2025, Saat: 22:01
<p>
</p><p><br></p><p>Merhaba, 2 anahtar aktif çalışıyordu birinde problem olmaya başlamıştı açtım baktım dediğiniz gibi artı kısmı devreden ayrılmıştı yaptım bir süre kullandım şimdi de pili bitti diye düşündüm pili değiştirdim ama anahtar hiç bir tepki vermiyor. </p><p><br></p><p>Bazı araçlarda anahtarı yeniden araca tanıtmak gerekiyor acaba böyle bir durum mu var? </p>
(01-01-2024, Saat: 21:08)Denizci demiş ki: [ -> ]1. Yedek anahtar kilitliyor mu?
</p><p><br></p><p>Merhaba, 2 anahtar aktif çalışıyordu birinde problem olmaya başlamıştı açtım baktım dediğiniz gibi artı kısmı devreden ayrılmıştı yaptım bir süre kullandım şimdi de pili bitti diye düşündüm pili değiştirdim ama anahtar hiç bir tepki vermiyor. </p><p><br></p><p>Bazı araçlarda anahtarı yeniden araca tanıtmak gerekiyor acaba böyle bir durum mu var? </p>