Değerli arkadaşlar, 2017 model 2.0 dizel forester (140.000 km ) ilk sahibiyim. Son zamanlarda aracım eskisi gibi gaz yemiyor ve yakıt sarfiyatı artmaya başladı. Malumunuzdur, diğer dizel araclarda uygulanmaya başlandığını duyduğumuz emme manifoldu ve egr nin sökülerek temizlenmesi, dpf in sökülerek sıcak ve basınçlı havayla temizlenmesi uygulamaları bizim araçlarda da yapılmalı mı, katkısı olur mu. Tecrübesi olan arkadaşlardan değerli katkılarını bekliyorum.
Herhangi bir uyarı geliyor mu (motor lambası, DPF lambası vs. yanıyor mu)? Öyle masraflı işlere girişmeden önce bir usta bilgisayarla baksın sorun nerede diye. MAF sensörü de sıkıntılı olabilir. Emme manifoldu ve EGR valfi temizliği konusunda bir şey söyleyemem ama DPF temizliği geçici çözüm sağlar. Ben Arıcan'da DPF'i iptal ettirmiştim. Bu forumda dizel Subaru'larla ilgili bölüme bakarsanız oldukça çok bilgi ve tecrübe var.
Bir kez partikül filtresi ışığı yandı söndü. Alakanıza teşekkürler.
egr dpf de sıkıntı olursa direk esp ile motor arıza lambası yakar. araçta duman atma var mı varsa turbo hortumuna baktırmak lazım
Dpf iptali ve yazilim sizin tüm sorunlarınızı giderecektir. Yakıt ortalaması düşer ve araç daha iyi gaz yemeye başlar.
dpf iptali ve yazılım yapıldı. İlk izlenimlerim performans arttı, dışarıdan duyulan ses arttı, araç daha yuksek devirlerde çalışmaya başladı, yakıt tüketimi arttı.
(07-12-2023, Saat: 13:43)arboratora demiş ki: [ -> ]dpf iptali ve yazılım yapıldı. İlk izlenimlerim performans arttı, dışarıdan duyulan ses arttı, araç daha yuksek devirlerde çalışmaya başladı, yakıt tüketimi arttı.
Hayırlı olsun hocam.
Sesin artması kazanın tamamen boşaltılmasından kaynaklı. Katalitik konvertör yerinde bırakılabilseydi daha az sesli olurdu hem de egzoz geri basıncı tamamen kaybedilmezdi. Bunu yazarken katalitik konvertörün durumunu bilmeden yazıyorum. Katalitik konvertör genelde tıkanmıyor partikül filtresi gibi sık petekli bir dokusu yok ve içinde kül birikmiyor.
Yüksek devirden kastınızı tam anlamadım. Araç sürekli yüksek devir mi çeviriyor standart sürüşte bile?
Yakıt tüketimi için beklemek lazım uzun dönemde yazılım düzgünse muhakkak düşüş olacaktır. Sadece partikül filtresinin rejenerasyonu sırasında %20.ye yakın yakıt artışı olur (post enjeksiyon). Aracınız bundan sonra bu işlemi yapmayacağı için bir depoda en az %10 tasarruf yaparsınız (reel depo ölçümünde) Yol bilgisayarı farkını yakıt aldığınızda sıfırlayıp gözlemlemenizi tavsiye ederim.
Sonuç olarak aracınız için hayırlı bir iş yapmışsınız. Daha çok seveceğinize ve şimdilik artan motor sesine ilerde alışacağınıza eminim.