Herkese selamlar, forumu uzun suredir takip ediyorum fakat yeni üye oldum. 1998 -2002 model atmosferik bi forestar almak istiyorum. Günlük, uzun yol, hafta sonları arazi ve kamp için kullanacağım. Neler tavsiye edersiniz,karşılaçabileceğim sorunlar nelerdir ya da en sorunuz model yılı olarak ne tavsiye edersiniz? GÖrece uygun olduğu için özellikle 1998-2002 arası modellere bakıyorum. son olarak otomatik mi manuel şanzıman mı daha sorunsuz olur? Şimdiden teşekkürler. sevgiler
Merhabalar. Az da olsa performans ve yükselti hedefiniz varsa turbolu modellere bakın derim. Ben 2000 s turbo kullanıyorum. 3000 metre üstüne kamp yapıyorum. Temizini bulabilirseniz ki esas sorun burada, turbolu sizi daha mutlu edecektir.
İnşallah gönlünüze göre bi forester bulursunuz ancak o yaş ve kilometrede sıfır sorun imkansız bence zaten ama az sorunlu bi araç almak için çok iyi incelemeniz lazım yoksa masraf kaçınılmaz olur. Bu da model yılı ile ilgili değil aracın nasıl kullanıldığı nasıl bakım yapıldığı ile ilgili bunu da ancak ustası anlar öncelikle iyi bir Subaru ustasına göstermeden almayın.
<p>Çok teşekkürler, yüksek performans beklentim yok. o yüzden atmosferiğin daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. peki sizce otomatik mi manuel mi daha verimli? Gerçekten ilan sayısı oldukça az. olanlar da ne durumda bilemiyorum. umarım temiz ,geçmişi belli olan bir tane denk gelir.</p>
<p>
(03-08-2023, Saat: 11:19)VALMOND demiş ki: [ -> ]İnşallah gönlünüze göre bi forester bulursunuz ancak o yaş ve kilometrede sıfır sorun imkansız bence zaten ama az sorunlu bi araç almak için çok iyi incelemeniz lazım yoksa masraf kaçınılmaz olur. Bu da model yılı ile ilgili değil aracın nasıl kullanıldığı nasıl bakım yapıldığı ile ilgili bunu da ancak ustası anlar öncelikle iyi bir Subaru ustasına göstermeden almayın.
</p><p><br></p><p>istanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir servis ya da usta var mıdır</p>
<p>
(03-08-2023, Saat: 11:19)VALMOND demiş ki: [ -> ]İnşallah gönlünüze göre bi forester bulursunuz ancak o yaş ve kilometrede sıfır sorun imkansız bence zaten ama az sorunlu bi araç almak için çok iyi incelemeniz lazım yoksa masraf kaçınılmaz olur. Bu da model yılı ile ilgili değil aracın nasıl kullanıldığı nasıl bakım yapıldığı ile ilgili bunu da ancak ustası anlar öncelikle iyi bir Subaru ustasına göstermeden almayın.
</p><p><br></p><p>istanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir servis ya da usta var mıdır</p>
Otomatiklerimiz sağlamdır. Bence otomatik. İstanbul’da usta çok. İstanbullular yazarlar elbet. Forumda konusu da var şutlar ile alakalı.
Anadolu yakasında subaru park İsmail usta Avrupa yakasında jaspa subaru Mehmet usta benim tavsiye edebileceklerim