STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 07.05.2023 Kayseri Buluşması
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Herkese merhabalar

Subaru Kayseri grubu olarak bugün bir araya gelerek Kayseri Melikgazi Belediyesi'nin düzenlediği Slalom Yarışı ve Drift gösterisi organizasyonunu ziyaret ettik. Güzel bir toplu yemek ile tatlanan buluşmamızı Gökhan Oto Servis'de sanayi çayı ve Subaru sohbeti taçlandırdık. Katılımlarından dolayı başta saygı değer @Ferhat23 hocam ve diğer Subaru sahiplerine teşekkür ederim. Kayseri ve çevre illerdeki tüm Subaru sahiplerini de bir sonraki etkinliğimizde yanımızda görmek isteriz.

Sevgilerle
[Resim: IMG-5932.jpg]

[Resim: IMG-1150.jpg]

[Resim: IMG-5913.jpg]
Özlemiştik valla. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok keyifli bir buluşmaydı. Gülücük
Doğukan ustanın GC8'i ahırdan çıkarıp bayırlara salması ayrı bir seyirlik keyif verdi, o da ayrı tabi Gülücük
Hep de Kayseri de olmadığım zamana denk geliyor bu buluşmalar. Yaza inşallah ben de katılırım bir buluşma yaparız.
(08-05-2023, Saat: 00:17)Cherkess demiş ki: [ -> ]Hep de Kayseri de olmadığım zamana denk geliyor bu buluşmalar. Yaza inşallah ben de katılırım bir buluşma yaparız.

Özgür hocam sen Kayseri'ye gelirken bize buradan çağrı yap yeter. Hemen organize oluruz Gülücük
Organize bölgeleri severim. Kocaman masallah diyelim Kayseri’ye. Bu aralar Rize’de Subaru nüfusunda patlama var. Bir grupta ben mi kursam.