Aradım özellikler
1- Lpg takılmamış olması
2- 2007 ya da 2006 model olması
3- Sedan olması
4- Manuel vites olması
5- Renkler siyah ya mavi olması ama olmasa da olur.
6- Kmsi 200binden aşağı olması
7- Awd olması tercihim olur ama hiç fark etmez.
8- Basık olmaması.
En önemlisi çalışır olması

Emre Bey, aradığınız özelliklere baktım da AWD olmayacaksa Subaru almaya gerek yoktur. Subaru'yu Subaru yapan en önemli iki özellikten biri AWD diğeri Boxer motordur.
(03-11-2022, Saat: 13:26)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Emre Bey, aradığınız özelliklere baktım da AWD olmayacaksa Subaru almaya gerek yoktur. Subaru'yu Subaru yapan en önemli iki özellikten biri AWD diğeri Boxer motordur.
Awd dediğime bakma 4wd olanların awdden farklı olduğunu zannettiğim için böyle yazdım 4 çeker sonuçta hepsi bazı arabalarda impreza 1.5r awd falan yazar ya ya da 1.5lt elegance falan bunu ima ettim. Arabaların bilgilerini sorgulattığımda awd yazmayanı çıkıyor genel olarak.
2010 - 11 yıllarında FWD imprezalar geldi. 2006-07 yıllarında zaten yok. Ve tabi ki o kasanın hakkı da 2.0 dır. Yakıtları da aynıdır. Ama tabi temiz 1.5 bulmak sanki daha kolay gibime geliyor. Mavi otomatik sedanını bulsam benim bile niyetim var. Dünya gözüyle bir de ben bineyim istiyorum. Ama tabi legacy den de onlara geçmek biraz düşündürmüyor değil.
(03-11-2022, Saat: 21:42)Cherkess demiş ki: [ -> ]2010 - 11 yıllarında FWD imprezalar geldi. 2006-07 yıllarında zaten yok. Ve tabi ki o kasanın hakkı da 2.0 dır. Yakıtları da aynıdır. Ama tabi temiz 1.5 bulmak sanki daha kolay gibime geliyor. Mavi otomatik sedanını bulsam benim bile niyetim var. Dünya gözüyle bir de ben bineyim istiyorum. Ama tabi legacy den de onlara geçmek biraz düşündürmüyor değil.
2.0lara da baktım güzel 1 tane var 310bin tl benim amacım yakında olacak şekilde bu aradığım özelliklerde bulmak ama yok öyle güzel 1 araba babam acele edip rastgele 1 araba almaya niyetli bana. Bende fazla pahalı olmayıp yakın illerde bulabileceğim türden 1 araba arıyorum mecburen. Samsunda lpgli buldum mesela ama bakalım babamı ikna etmek var işin içinde bu arada babamda dediğim dedik insandır. Ya aldıracağım ya da almaktan vazgeçeceğim.
Almaktan vazgeçtim düğün zamanı 2.0r modellerinden almaya karar verdim ama şu an konuştuğum 1 kişi bile yok. Bulunca o zaman bakarım...