STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 15.10.2022 İnönü Yaylası Kamp Etkinliği
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba Değerli Subaru Severler,

Etkinlik Tarihi:15.10.2022

İstanbul-Kocaeli-Sakarya bölgesinde yaşayan kullanıcılar ile konuştuğumuz ve uzun zamandır yapmayı arzuladığımız kamp organizasyonu için planlama çalışmalarımız başlamıştır. Kamp yapacağımız alanın ve öncesinde buluşarak konvoy yapmak isteyenler için gerekli olan konumun bilgisi ve buluşma saatleri konuya eklenecektir.

Lokasyon fark etmeksizin, imkanı-takvimi müsait olan tüm dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız. 
  • Yeme-içme konusunda herkes kendi isteğine göre hareket edebilir. Ancak +1 kişilik yiyecek stoğu, hazırlıksız gelebilecek dostlarımız ile paylaşım noktasında faydalı olacaktır. 
  • Gece kalabilecekler için, imkanlar doğrultusunda araçta veya çadırda bir gece konaklayarak hoş bir vakit geçirmeyi planlıyoruz. 

Şimdiden görüşmek üzere...
Bir mani olmazsa eğer sabırsızlıkla beklediğim gündür efendim Gülücük Tüm dostları aramızda görmekten de ayrıca mutluluk duyarız. @nitro37  başkanım senin durum nedir katılım için ? Gülücük
Kalamasam da cumartesi günü orada olacağım.
Güzel bir etkinlik diliyorum, gönlümüz sizinle
Bu + 1 olayına açıklık getirmek istiyorum. Geçen ramazan da buluşmamızda herkes 2 katı getirmişti. Yani 2 kişi gelen 4 kişilik gibi. Oysa 1 + 1 veya 2 + 1 gibi düşünün. 3 kişi gelecek olan da 3 + 1 gibi. Valla öyle doyduk ki, çok da artmıştı.

Ayrıca keyifli buluşma oluyor. Müsait olan arkadaşlar kaçırmasınlar.

Ne zamandır isteyen dostlar çoktu. Hepinizin elinize sağlık.

SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu Rize’nin bi bu tarafını sevmiyorum. Heryere uzak.
İmreniyorum bu gruba. Çok güzel etkinlikler yapıyorlar. Keşke 8 sene önce olduğu gibi Gölcük'te oturuyor olsaydım. O zaman hiçbir faaliyeti kaçırmazdım.  Şaşkın
Aslında Ankara yakınlarında da benzer yerler var (Işıkdağı/Karagöl gibi) ama bir türlü organize olamıyoruz. Ağlama Eğer benim gibi düşünen varsa Ankara grubu olarak biz de bir şeyler planlayabiliriz. Moderatör diye her şeyi Mehmet kardeşimden beklemek doğru olmaz. Benim kamp için her şeyim hazır, sadece birkaç Subaru'ya daha ihtiyaç var.  Göz Kırpma
Ankara grubuna inşallah diyelim. Doğada gerek günübirlik gerekse gecelemeli vakit geçirmek insanın ruhunu yeniliyor. Hele yanda yakında dostlar varsa cabası.
Cumartesi günü buluşmak dileğiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben katilabilirim. Program nasıl ?

TECNO KF8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(10-10-2022, Saat: 21:46)bus_driver demiş ki: [ -> ]Ben katilabilirim. Program nasıl ?

TECNO KF8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detaylar bir iki gün içinde belli olacak. Buradan paylaşıyor oluruz. Numaramı yazabilirsiniz birsey olursa ararsınız. 
05309542162 Soner Ubuz
Sayfa: 1 2