STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Bağışlı Satılık 4 adet Michelin Primacy4 Yazlık Lastik 225/55/18
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhabalar Arkadaşlar.
Malum ak küheylanım üzerindeki kışlık lastiklerle Vava'ya gitti. Kullanıcıya satamayınca 4 adet yazlık Michelin Primacy4 lastik ve halı paspas takımı elimde kaldı.
Lastikler 2017 40. hafta üretim. 3 veya 4 yaz kullanılmış.
Ölçüleri 225/55/18, Diş izleri sorunsuz. Patlak tamiri, yama veya balon yok.
Lastikçim 2 veya 3 yaz daha kullanabilirsin demişti kışlıkları takarken.
Bekleyip çürüsün istemiyorum. İhtiyacı olan birisi taksın, kullansın istiyorum.
Nakit para istemiyorum. Alıcının seçeceği, bilindik, güvenilir bir vakıf veya kuruma (Kızılay, Mehmetçik Vakfı, Diyanet vakfı ..v.b.) genel bağış karşılığı vermek istiyorum.
Ederini de forumdan bu işlerden anlayan bir arkadaş belirlesin derim.
Selamlar, Saygılar.
Alanın da satanın da kazançlı çıkacağı bir alışveriş olur.
Hayırlısı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel düşünmüşsünüz. Hayırlı satışlar.
Gökhan Bey, öncelikle tebrikler ve hayırlı satışlar. 2017 üretimi lastikleriniz 3-4 yaz kullanılmış olsa dahi ömrünün sonuna gelmiş durumda. Belki bu yaz da gider ama lastikçinizin dediği gibi 2-3 yaz gitmez. Benim aracı alırken üzerinde olan 2019 üretimi Nokian yazlık lastikleri üzerlerindeki çatlaklar nedeniyle diş derinlikleri çok iyi olmasına rağmen yenilemek zorunda kaldım.
Para ile satmak içime sinmediği gibi, anlamadığım bir konuda sizlerin ederini-değerini biçmesi gerektiğini belirtmiştim zaten.
Madem öyle geri dönüşüme atalım gitsin. Kimsenin günahına girmeyelim.
Şahsen ben 2 yaz daha kullanıp daha sonra kışlıklar da eskimiş olur deyip 4 mevsime geçecektim. Nasip değilmiş.
(Senelik 10-12bin km yol yapıyorum ortalama)
Kıymetli görüşleriniz için teşekkür ederim.