STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Forester XT Deneyimim. Ve Sonrası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Merhabalar.
Her Subaru kullanıcısı gibi benim de bir Subaru ForresterXT hevesim vardı. O deneyimi de yaşamak istiyordum.
Nihayet XT aldım.
270 bin km de 2005 model.
Bir süre kullanıp deneyimleyip iki aracımdan birisini satmayı düşünüyordum.Halihazırda elimde 3.yıla dönen XV 2013 var.
Sonuç olarak elimde Vazgeçemediğim bir tane Subaru varken şimdi iki tane olduGülücük
İkisi de birbirinden güzel geliyor. Hala karar veremedim. XT nin  gidişi o elma dağının yokuşu tırmanışı süper. XV O da yeni model araç sonuçta daha konforlu rahat kullanımı yakıtı ekonomik ve sorunsuz. Piyasada epey var.Parça vs sorunu yok.
Yakıt olarak bir süreliğine ölçtüğüm de XT XV den  %50 oranında daha fazla yakıyor o makul bence.
Arada kaldım karar veremedim. Ama birisinden vazgeçmem gerekiyor.sonuçta iki tane araba taşıyamam.
Şimdilik bu şekilde devam ediyorum bakalım.
Bence Türkiye için ideali Levorg motorlu (1.6 DIT-170 HP) Forester olurdu. Japonlar bunu niye düşünmezler bilmiyorum.
Merhabalar. XT'nin tadını alanlar ya 2.5 XT ye ya da STI'lara gözü kalıyor. Gülücük
Hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah. 2005 XT’sini yeni satmış biri olarak ne yalan söyleyeyim sizi kıskandım Gülücük şimdi 2018 model dizel passata biniyorum mazot veresim gelmiyor XT’den sonra  gerçekten keyfi, performansı, karakteri ile başka bir araba. İnşallah bir gün yeniden XT sahibi olurum. Ben yeni XT’lere göz diktim bu arada Göz Kırpma
İkisinden birini seçmek zor hakikaten, tasarruf mu güç mü sizin tercihiniz artık Gülücük
Siz iyisimi ikisini satın 2013 üyesi xt bakın. 
Hem performans hem konfor hem de yakıt olarak makul bir seçenek olur.
Tekrar hayırlı olsun Aheste abla. Kazasız belasız sürüşler dilerim. XT modeli eskide olsa keyif vermeye devam ediyor.
Ekonomik şartlar elverse de ikisi de kalabilse,  ihtiyaç durumuna göre binilebilse Gülücük
(21-04-2022, Saat: 17:27)muallim54 demiş ki: [ -> ]Siz iyisimi ikisini satın 2013 üyesi xt bakın. 
Hem performans hem konfor hem de yakıt olarak makul bir seçenek olur.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız mutlu günlerde kullanın. Maşallah
Çok güzel görünüyor.

@muallim54 Bu gerçekten en optimum çözüm sanki. 
Elbette ki, XV'yi satıp, XT'ye Lpg'siz olarak binilirse, biraz daha yakıt harcaması olur tabii. 

Ama şahsi kanaatim, XV satıldıktan sonra ortaya çıkacak tutarın bir kısmı hem XT için kenara ayrılabilir, hem de bir kısmı ile yatırım yapılabilir. 

Yanlış anlaşılmak istemem ancak, 99 Forester'ı 2,5 yıl kullandığım 2017 (Facelift) XV'mden daha konforlu buldum. 

Açıkçası, her ne kadar şu an bir tamir süreci yaşıyor da olsam bir kez daha tercih edecek olsam 3,5 yıl öncesine dönüp, yine şu anki S Turbo'yu tercih ederdim. Kaldı ki burada sözkonusu olan 6 yıl daha genç bir XT... 
LPG tercih etmeden, XT kalp ben diyorum.
Abla devir tasarruf devri biraz daha XT nin hevesini alıp satabilirsin Gülücük
Sayfa: 1 2 3