Merhabalar,
2004 Outback H6 aracımız için YAZ lastiği arayışına girdik. Sizler hangi lastikleri kullanıyorsunuz?
Hafif arazide, yayla yollarında bazende karavan ile seyahat edeceğiz. Bu sebeple hafif dişli ve iyi yol tutan bir lastik istiyoruz.
Michelin Latitude Cross lastik doğru bir karar olur mu? Kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz?
Bulabilirseniz Yokohama g015 çok güzel bir lastik.
(19-03-2022, Saat: 17:42)sea demiş ki: [ -> ]Bulabilirseniz Yokohama g015 çok güzel bir lastik.
Daha önce farklı bir aracımızda kullandık.
Fakat AT lastik istemiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(19-03-2022, Saat: 17:33)sinansari demiş ki: [ -> ]Merhabalar,
2004 Outback H6 aracımız için YAZ lastiği arayışına girdik. Sizler hangi lastikleri kullanıyorsunuz?
Hafif arazide, yayla yollarında bazende karavan ile seyahat edeceğiz. Bu sebeple hafif dişli ve iyi yol tutan bir lastik istiyoruz.
Michelin Latitude Cross lastik doğru bir karar olur mu? Kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz?
Michelin çok çok iyidir. Başka aday aramam.
Aynen lattitude forester ile beni hiç üzmemişti.
Michelin iyidir. Ancak bütçeniz kısıtlı ise yine Michelin yan ürünü olan Tigar UHP öneririm. Sattığım Forester'da kullanmıştım. Her türlü koşulda zorlamama rağmen hiç sıkıntı yaratmadı.
(19-03-2022, Saat: 17:33)sinansari demiş ki: [ -> ]Merhabalar,
AT lastik aramıyorum demişsiniz ama sorduğunuz lastik de at sınıfında değerlendirilebilir. Bu lastik hakkında olumsuz yorum yapanı duymadım, bir ara ben de çok niyetliydim. Fakat kullanımınızın kilometre olarak %95'i şehirde olacaksa, sene içinde bir kaç defa hafif arazi ve yayla yollarında kullanacaksanız herhangi bir yazlık lastik de yeterli olacaktır. Önerim Michelin pilot sport 4