STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Yardım İhtiyacı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
merhabalar geçen ay 2004 model bi legacy aldım.tüm ağır bakımlarını seta subaruda yaptırdım,keyifle bindiğim bir araç haline geldi ufak tefek sorunlar haricinde,yardımcı olabilecek arkadaşlardan cevaplamalarını istediğim bi kaç sorunum var
1-klima ekranı kafasına göre çalışıyor bazen hiç görüntü yok ama tüm fonksiyonlar çalışıyor(fan ayarı ısı ayarı vs. ama ekran yok) bazen herşey normal Gülücük)
2-klima ve tuş takımının ve cd çaların ışıkları yanmıyor (hep)
 hiç dokunma böyle devam et diyebilirsiniz ama insan kozmetiği düzgün olsun istiyor
3-göğüste çatlaklar var pendikte bi ustadan 3000 tl fiyat aldım komple bakım ve tamiri için 3 gün sürüyormuş minimum. sizce dayanıklı olur mu bi de fiyat normal mi?
4-arka bagaj legacy yazısına ihtiyacım var nereden temin edebilirim
şimdilik bunlar 
teşekkürler
Tekrar hoşgeldiniz. 
1. ve 2. subaruya aşina bir elektrikci halleder. 
3. Kaplama yada çatlak onarımı + boya yapılır. İkiside çok sağlıklı değil. Kaplama yazın guneste çok durursa atabilir ama ön cama güneş ışınlarını kesen şeffaf bir film yaptırırsanız sorun olmuyor. Çatlak onarımı ve boya ise yine güneşe maruz kalmamali. Bu seçenekte de on cama şeffaf film çekiliyor. 
4. Arka legacy yazısını sıfır almak zorundasınız. Onun da fiyatı en son 1600 TL idi.
1. ve 2. maddede @nitro37'ye katılıyorum.
3. madde için Bursa Nim Oto döşeme Nurettin ustaya da bir gösterin derim. Daha sağlıklı ve uzun vadeli bir çözüm bulabilir.
4. madde için Jaspasubaru Mehmet ustaya bir sorun, belki daha uygun fiyata ellerinde vardır.
destek için teşekkürller 
subaruya aşina elektrikçiyi bulmaya kaldı işim Gülücük
Hazır geçen ay Setaya gitmişken, dilerseniz "Anlarız abi, hallederiz abi" diyen herhangi bir ustaya gitmeyin derim. Seta'da hallederler diye düşünürüm.
Çünkü bende de aynı araçtan var, bakmak için muhtemelen komple teyp, klima, vites konsolunu sökmeleri gerekecek. Tırnakları bilmeyen usta nazik davranmalı. Ben 3 ay önce teybe bluetooth modül ve dışarıda ön tarafa sis lambası taktırdım, her iş bitti, plastik klips arttı Gülücük 
Ayrıca yazı için de fikir vermesi açısından aliexpresse bakabilirsiniz, 
Ebatlara ve malzeme detayına dikkat etmek gerekebilir: 
Subaru Legacy AWD Logo Amblem
(04-03-2022, Saat: 01:46)M.Ertug B demiş ki: [ -> ]Hazır geçen ay Setaya gitmişken, dilerseniz "Anlarız abi, hallederiz abi" diyen herhangi bir ustaya gitmeyin derim. Seta'da hallederler diye düşünürüm.
Çünkü bende de aynı araçtan var, bakmak için muhtemelen komple teyp, klima, vites konsolunu sökmeleri gerekecek. Tırnakları bilmeyen usta nazik davranmalı. Ben 3 ay önce teybe bluetooth modül ve dışarıda ön tarafa sis lambası taktırdım, her iş bitti, plastik klips arttı Gülücük 
Ayrıca yazı için de fikir vermesi açısından aliexpresse bakabilirsiniz, 
Ebatlara ve malzeme detayına dikkat etmek gerekebilir: 
Subaru Legacy AWD Logo Amblem 
seta şu an çalışıyo deyip bişey yapmadı ve bu tavır pek hoş gelmedi bana 
bir sorum daha olacak lastik alacağım ne tavsiye edersiniz? üstündekiler lassa 205 55 16 artık yenilenmesi gerekiyor