STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Subaru Outback 3.0 H6 Sakin Kullanım Yakıt Değerleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Fiyatlar nedeniyle 3.0 outback e benzinde biniyorum ..sakin kullanmayı becerince yakıt tüketimi Gülücük
Daha ne olsun maşallah Gülücük
Bence de çok iyi bi değer
Hangi modda kullanıyorsunuz İlhan hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(06-11-2021, Saat: 10:28)oner_2929@icloud.com demiş ki: [ -> ]Bence de çok iyi bi değer

Sport mod hocam
(06-11-2021, Saat: 10:49)ilhan 135 demiş ki: [ -> ]
(06-11-2021, Saat: 10:28)oner_2929@icloud.com demiş ki: [ -> ]Bence de çok iyi bi değer

Sport mod hocam

İlerleyen zamanlarda SI Drive modunda ki değerleride paylaşabilir misiniz ? O zaman dahada düşeceğine eminin

Maşallah
Hocam bu 3.0 gösterdiği anlık olan mi? Yani 60 ile giderken 3.0 gibi bir tüketim mi söz konusu? Öyleyse yolun eğimi nedir? Düz ise harika Gülücük

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(06-11-2021, Saat: 14:05)cagdasozkan demiş ki: [ -> ]Hocam bu 3.0 gösterdiği anlık olan mi? Yani 60 ile giderken 3.0 gibi bir tüketim mi söz konusu? Öyleyse yolun eğimi nedir? Düz ise harika Gülücük

Anlık evet ama ben foto çekerken ayağımı gazdan çektiğim için düşmüştür .yol düz hızlanıp gazi bırakınca düşüyor o değere Gülücük
Ben ne kadar sakin kullansamda h6 yı yakalayamadım o değeri abi tebrikler
Olsun gene de güzel Gülücük mümkünse sizden bir depo ölçümü görmeyi çok isterim. Hatta bir de bu ölçümde ortalama hız verisini de paylaşabilirseniz harika olur Gülücük çok merak ettiğim bir konu. Direkt kullanıcı gözünden öğrenmek harika olacaktır.

Sayfa: 1 2