STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Satılık 2007 Model 1.5 İmpreza
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Cümleten Selamlar. Artık Forester için adım atmak gerekiyor bunun yolu da mevcut araçları satmaktan geçiyor. 

2007 Model 1.5 Düz vites İmprezamı satıyorum. Gönlüm buradan ve kullanıcı olacak birisine gitmesi.  Sarı sitede ilan numarası 928300522 

-Sol ön Çamurluk değişmiş,Sol Ön kapı, sol arka çamurluk, bagaj, sağ arka çamurluk boyalı,

-Zaten aldığımdan beri yaşadığımı da yaptığımı da her bilgiyi paylaştım. En son yapılanların listesini de fotoğraf olarak ekliyorum. Yazmaya üşendiğimden değil eksik anlatırım endişesi nedeniyle

-179 bin km de 180 e az kaldı. Motoru sıfır. Arif Usta tornasından geçti. Yedek anahtarı var. 

-İnşallah hayırlısı olur. 

-Forumdan arkadaşlara (pandemi esnekliğine bağlı olarak açık olması halinde) Tavacı Refik'te sac tava ikramı dahil Gülücük 
Hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce bir araç bulursunuz.
Hayırlı satışlar.
(30-05-2021, Saat: 20:54)madanadam demiş ki: [ -> ]Hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce bir araç bulursunuz.
Allah razı olsun. Hani derler ya biri var diye aynı şekilde bir forester var... Hayırlısı bakalım

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(31-05-2021, Saat: 11:53)nitro37 demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışlar.
Allah razı olsun başkanım

Hayırlı satışlar kardeşim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(31-05-2021, Saat: 15:41)viskoz demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışlar kardeşim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah razı olsun abicim

Her araç gibi Subarularda da esas olan motor ve şanzıman. Sizin aracınızın motoru belli ki tümüyle yenilenmiş. Kolaylıkla satabileceğinizi zanneder ve dilerim. Dilerim yeni aracınız da gönlünüzce olur.
Arif ustanın oraya uğradıkca ara ara gördüm üstünde emek var kıymet bilen birine gider inşallah
(31-05-2021, Saat: 23:07)sea demiş ki: [ -> ]Her araç gibi Subarularda da esas olan motor ve şanzıman. Sizin aracınızın motoru belli ki tümüyle yenilenmiş. Kolaylıkla satabileceğinizi zanneder ve dilerim. Dilerim yeni aracınız da gönlünüzce olur.
(01-06-2021, Saat: 02:57)buraksel demiş ki: [ -> ]Arif ustanın oraya uğradıkca ara ara gördüm üstünde emek var kıymet bilen birine gider inşallah
Aynen. bayağı bir kafasını şişirdim Arif ustanın. Sağolsun hem araca hem bana sabır gösterdi. İnşallah[Resim: a64d24b72594eb7c238b48692750540a.jpg][Resim: af8ea428c16c1a1c7e27e4c9dccf0507.jpg][Resim: a8c4dc72d28f4a6fa38bb7c76cd74042.jpg]

(31-05-2021, Saat: 23:07)sea demiş ki: [ -> ]Her araç gibi Subarularda da esas olan motor ve şanzıman. Sizin aracınızın motoru belli ki tümüyle yenilenmiş. Kolaylıkla satabileceğinizi zanneder ve dilerim. Dilerim yeni aracınız da gönlünüzce olur.
Aynen hocam. Eksik bir parça bırakmadık. Şanzıman manuel olsa da o da iyi olsun dedik bilye yağ o da değişti, hatta yaptıklarımız ile aracı 2.0 motor takıp 2.0 r a çevirmek ta mümkündü ama orjinale sadık kalmayı tercih ettik

Hayırlı satışlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayfa: 1 2