STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Klima Genleşme Valfi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Arkadaşlar merhaba,

Subaru XV 2012 model aracımın klima genleşme valfi (Expansion Valve) arızalandı. Klimacım sorduğu yerlerde bulamadı. İnternet sitelerinde de bulamıyorum. Yedek parça veya çıkmacı tanıdığı bildiği olan varsa yönlendirirseniz sevinirim. Parçanın fotoğrafını ekliyorum belki başka isimler ile anılır diye.

[Resim: Whats-App-Image-2021-04-28-at-18-10-46-1.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2021-04-28-at-18-10-46.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2021-04-28-at-18-10-45.jpg]
(28-04-2021, Saat: 21:03)berkay.kuzgun demiş ki: [ -> ]Arkadaşlar merhaba,

Subaru XV 2012 model aracımın klima genleşme valfi (Expansion Valve) arızalandı. Klimacım sorduğu yerlerde bulamadı. İnternet sitelerinde de bulamıyorum. Yedek parça veya çıkmacı tanıdığı bildiği olan varsa yönlendirirseniz sevinirim. Parçanın fotoğrafını ekliyorum belki başka isimler ile anılır diye.

[Resim: Whats-App-Image-2021-04-28-at-18-10-46-1.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2021-04-28-at-18-10-46.jpg]

[Resim: Whats-App-Image-2021-04-28-at-18-10-45.jpg]

Atok servis de bulabilirsiniz.
Mehmet bey merhaba, Atok Servis ile iletişime geçtim, bakıyorlar. Umarım vardır stoklarında.
Teşekkür ederim.
(29-04-2021, Saat: 09:02)berkay.kuzgun demiş ki: [ -> ]Mehmet bey merhaba, Atok Servis ile iletişime geçtim, bakıyorlar. Umarım vardır stoklarında.
Teşekkür ederim.

Orada yoksa jaspa subaru ve ceylan subaru firmalarını da deneyin.
Partsouq.com da şasi no girerek şemalardan tespit edip sipariş verebilirsiniz.
Merhaba, Atok serviste bulduk parçayı, kargo yapıldı. Montaj sonrası durumu yazarım.
Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun sevindim bulunduğuna
Son durumu aktarayım arkadaşlar, parça geldi ustama götürdüm taksın diye ama maalesef farklı bir seri galiba uygun çıkmadı. Şimdi jaspa ve ceylan subaru ya da soracağım. @Cherkess sizin verdiğiniz Web sitesinde gerçekten detaylı parça bilgileri de varmış, ürün kodunu buldum ancak ürünü maalesef bulamadım. Araştırmaya devam havalar ısındıkça daha fazla hissediliyor yokluğu ?