STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Tanıdıktan Satılık Levorg
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Herkese selamlar,

tanıdığım bir arkadaşımın aracı olup ilgilenen olursa diye ilanını paylaşıyorum.

Ve ya benim arabama talip olun bunu ben alayım  Büyük Gülücük

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o...7930/detay
Hayırlı satışlar olsun. Fikri kardeşim 2015 modellerin bazılarında Eyesight var bazılarında yok sanırım. Arkadaş ilanda belirtirse iyi olur aslında.
Hayırlı satışlar. Kırmızının en çok yakıştığı Subaru modeli. Kıymetini bilecek birine gider inşallah Gülücük
Hayırlı satışlar Fikri
Hayırlı satışları olsun Fikri hocam
Hayırlı satışlar olsun.Sabaha kadar hesap kitap yaparım şimdi.Onu satsam bunu eklesem diye. Büyük Gülücük
(19-04-2021, Saat: 23:05)bahcekapiliyavuz demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışlar olsun. Fikri kardeşim 2015 modellerin bazılarında Eyesight var bazılarında yok sanırım. Arkadaş ilanda belirtirse iyi olur aslında.

Teşekkürler Yavuz abi, eyesight durumunu söylerim 
(20-04-2021, Saat: 01:21)Ferhat23 demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışlar. Kırmızının en çok yakıştığı Subaru modeli. Kıymetini bilecek birine gider inşallah Gülücük

Teşekkürler Ferhat hocam
(20-04-2021, Saat: 02:27)nitro37 demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışlar Fikri

Teşekkürler Mehmet abi
(20-04-2021, Saat: 03:49)Samet demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışları olsun Fikri hocam

Teşekkürler Samet hocam
(20-04-2021, Saat: 04:36)Ahmet Emin Malatyalı demiş ki: [ -> ]Hayırlı satışlar olsun.Sabaha kadar hesap kitap yaparım şimdi.Onu satsam bunu eklesem diye. Büyük Gülücük

Teşekkürler Ahmet Emin hocam, akşamdan beri ben de aynı durumdayım Gülücük
.....
Hayırlı, uğurlu satışlar Fikricim
(20-04-2021, Saat: 13:37)M.Ertug B demiş ki: [ -> ]Hayırlı, uğurlu satışlar Fikricim

Teşekkürler Ertuğ abi
Sayfa: 1 2