STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: İmpreza 20.r 30mm Xt Springs Helezon Yay
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Arkadaşlar merhaba aracimda eski sahibin  yapmış olduğu  soğuk pres  yaylar mevcuttu  yaklasik  bir yil boyke  kulkandim   fakat  hic memnun değildim    yaptigum  arastirmakarla   Xt springs helezon yay  alnaya  karar verdim          yaylarin  montaji   icin   Bursa Ar Motors Arif ustaydan randevu aldim ve bu Perşembe günü         arif ustanin  yanindaydim       eskileri  soktugunuzde    önler deki yaykar  birbirine vurarak aşındığini  gördük   arkalar ise  bostaydi   yani  yay sokme aparatina  bağlamadan   sokebildi     yeni yaykarin  montaji  yapildi     bunun yanisira  arabada   ekstra olarak    3 bijon  saplamasi   4 adet   bijon somununun  yalama olduğu nu tespit etti    ve degisini yapildi  ayrica  2 adet z rot değişti  sürüş  hissiyatı    buyuk olcude degisti kasis  geceiskeri eskiden cok boluk ve  vurma sesi  geliyordu  baya rahatsiz ediciydi   suan  sıkı  ve  dolu bi ses  geliyor    direksiyon tepkisi  cok netleşti    virajlarda    baya  bi  iyilesti     henüz  daha  rot ayarina  girmedim      ondan sonra    dsha iyi olacagini dusunuyorum   
Not :  bozuk  yol     konforu yok    evet  hani  yeni  bibaraba gibi beklemeyin     diger konularda   dedidigim  gibi hissedilir değişiklik   var   
Forom   aracılığıyla da  Arif ustaya  tekrar teşekkür ederim  Melek
Doğru karar vermişsin. Böyle daha guzel olmuş. Hayırlı olsun.
Vay kaçak. Ben de arif ustadan öğrendim bursaya geldiğini. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeşim
(13-03-2021, Saat: 17:23)nitro37 demiş ki: [ -> ]Doğru karar vermişsin. Böyle daha guzel olmuş. Hayırlı olsun.

Sagol abi  aynen  öyle oldu    suan daha iyi

(13-03-2021, Saat: 22:19)bilalcesur demiş ki: [ -> ]Vay kaçak. Ben de arif ustadan öğrendim bursaya geldiğini. Hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeşim

Bilal abi cok teşekkür ederim  abi arayamadim  kusura bakma lutfen  bidaha  triger  icin gelicem o zaman mutlaka   haber ederim   gelirsin   muhabbete  cok güzel olur
Ben teşekkür ederim aracın o ilgiyi hakediyor Gülücük  güle güle kullan  Gülücük