STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Benzin Pompası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba arkadaşlar.1994model Subaru impreza var. Benzin pompası arızalandı. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Yeni orijinal pompa sordum ama hiçbir yerde bulamadım. Başka pompa uydurma şansımız olur MU. Bi tane denedim pompa çalışıyor ama arabayı çalıştırmıyor. Şimdiden teşekkür ederim
(10-01-2021, Saat: 17:39)Nevabit demiş ki: [ -> ]Merhaba arkadaşlar.1994model Subaru impreza var. Benzin pompası arızalandı. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Yeni orijinal pompa sordum ama hiçbir yerde bulamadım. Başka pompa uydurma şansımız olur MU. Bi tane denedim pompa çalışıyor ama arabayı çalıştırmıyor. Şimdiden teşekkür ederim

Sti, wrx 2.0r tüm çıkma benzin  pompaları aracınıza uyar. Özel Servisleri arayın ellerinde çıkma vardır.
Pompa ın üreticisi Bosch olması lazım.
+90(545)4451665 bu numarayı arayın arkadaşın adı Vedat. Numarayı Özgür hoca verdi dersiniz pompa konusunda yardımcı olacağını umuyorum kendisi Bosch bayisi dir. Ayrıca silecek filtre buji gibi bakım ürünlerini de temin edebilirsiniz kendisinden.
Bu arada pompanıx sağlam olabilir çünkü daha önce arkadaşın başına gelen bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz pompa ın soketi kırık ya da kablolar da kopma yanma gibi bir durum da sözkonusu olabilir. Önce emin olun pompa ın bozuk olduğundan.
(11-01-2021, Saat: 00:35)Cherkess demiş ki: [ -> ]Bu arada pompanıx sağlam olabilir çünkü daha önce arkadaşın başına gelen bir durumla karşı karşıya olabilirsiniz pompa ın soketi kırık ya da kablolar da kopma yanma gibi bir durum da sözkonusu olabilir. Önce emin olun pompa ın bozuk olduğundan.

Teşekkür ederim ilginiz için. Dediğiniz gibi düşündüm ve pompayı söktüm harici elektrik verdim çalışmadı. Sorun pompada

(11-01-2021, Saat: 00:32)Cherkess demiş ki: [ -> ]Pompa ın üreticisi Bosch olması lazım.
+90(545)4451665 bu numarayı arayın arkadaşın adı Vedat. Numarayı Özgür hoca verdi dersiniz pompa konusunda yardımcı olacağını umuyorum kendisi Bosch bayisi dir. Ayrıca silecek filtre buji gibi bakım ürünlerini de temin edebilirsiniz kendisinden.

Çok teşekkür ederim, ivedilikle arayacağım

(11-01-2021, Saat: 00:32)Cherkess demiş ki: [ -> ]Pompa ın üreticisi Bosch olması lazım.

Çok teşekkür ederim, ivedilikle arayacağım