STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Hasarlı Levorg Almayı Düşünüyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Merhaba arkadaşlar, Subaru kullanıcısı değilim ama sw kasa araçları çok seviyorum ve kendim için proje aracı olarak kazalı bir levorg almayı düşünüyorum.
Aşağıdaki araç için yorum alabilir miyim? Motor iyi durumda görünüyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-h...0506/detay

Aracı yerinde görmeden anlaşılmaz ama ilk izlenim almaya değer mi? Aracı İstanbul'da göstermek istesem kimi veya nereyi tavsiye edersiniz?

Subaru parça temininde tavsiye edecdeğiniz bir yer var mıdır?

Herkese iyi günler.
Hoşgeldin. Forumda Levorg kullanıcısı arkadaşlar var. Sana yardımcı olabilirler.
Merhaba
Levorglarin turbo asagidadir.
Alttan veya önden bir yükseltiden gelecek bir darbe, resimdeki gibi ön tamponu alt kisimdan traşlayıp, sonrasinda ilk turboya gelebilir.

Bu araç özelinde hasari nedir degildir siz sorgularsiniz, ancak bakılmasi gereken detaylardan biri bu olabilir.
Aracı çalıştırarak çekmişler fotoğrafları bu demek oluyor ki motorunda, radyatöründe vs sıkıntı yok ama yine de alttan detaylı incelemek lazım. İlana bakılırsa sadece kozmetik sıkıntıları var tampon, çamurluk, sağ marşpiyel gibi.
Araç sağlam duruyor. İstanbul'da Subaru park İsmail usta var ona götürebilirsiniz. Detaylı inceleme yapacaktır. Fakat ben Subaru ya yabancı olan arkadaşların bu şekilde açık ilanda satılığa çıkan hasarlı subarular dan uzak durmasını tavsiye ederim. Çünkü insan piyasa da o kadar çok hasarlı alıp yapan Subaru servisi varken neden bu araca talip olmadılar diye düşünmeden edemiyor.
(14-11-2020, Saat: 13:37)ozgun demiş ki: [ -> ]Merhaba arkadaşlar, Subaru kullanıcısı değilim ama sw kasa araçları çok seviyorum ve kendim için proje aracı olarak kazalı bir levorg almayı düşünüyorum.
Aşağıdaki araç için yorum alabilir miyim? Motor iyi durumda görünüyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-h...0506/detay

Aracı yerinde görmeden anlaşılmaz ama ilk izlenim almaya değer mi? Aracı İstanbul'da göstermek istesem kimi veya nereyi tavsiye edersiniz?

Subaru parça temininde tavsiye edecdeğiniz bir yer var mıdır?

Herkese iyi günler.

N’aptınız, baktırabildiniz mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk