Günaydın Subaru severler.
Yaklaşık 1 ay önce, yaz lastiklerimin durumu çok kötü olduğundan ve fiyatlar her geçen güç arttığından yaz lastiklerimi alıyım dedim. 4 adet Goodyear Efficient Grip SUV aldım ( önceki araçlarımda da aynı markayı denemiştim yaz için). adet fiyatı 875 TL 'den aldım. Dün kış lastiklerimi taktırmaya gittiğimde durumlarının çok kötü olduğu ve 2014 yılı lastiği olması sebebiyle kış lastiği de almam gerekti ve her zamanki gibi Nokian WR4 ( SUV ) aldım 4 adet. adet fiyatı ne yazık ki 1300 TL'den.
Sanırım artık 5 sene aracımı satmam

(12-11-2020, Saat: 08:01)onat_ demiş ki: [ -> ]Günaydın Subaru severler.
Yaklaşık 1 ay önce, yaz lastiklerimin durumu çok kötü olduğundan ve fiyatlar her geçen güç arttığından yaz lastiklerimi alıyım dedim. 4 adet Goodyear Efficient Grip SUV aldım ( önceki araçlarımda da aynı markayı denemiştim yaz için). adet fiyatı 875 TL 'den aldım. Dün kış lastiklerimi taktırmaya gittiğimde durumlarının çok kötü olduğu ve 2014 yılı lastiği olması sebebiyle kış lastiği de almam gerekti ve her zamanki gibi Nokian WR4 ( SUV ) aldım 4 adet. adet fiyatı ne yazık ki 1300 TL'den.
Hayırlı olsun.
Zaten şu piyasada subarularımıza iyi bakmak ve yıllarca binmek en mantıklısı.
Daha önceki aracımda 3 yıl Goodyear kullandım. Gerçekten konforlu ve sessiz bir lastikti.
Kış lastikleri için birşey diyemeyeceğim çünkü hiç kış lastiği kullanılan bir memlekette yaşamadım.
Hayırlı olsun. Güvenli konforlu sürüşler.
(12-11-2020, Saat: 08:15)Denizci demiş ki: [ -> ] (12-11-2020, Saat: 08:01)onat_ demiş ki: [ -> ]Günaydın Subaru severler.
Hayırlı olsun.
Zaten şu piyasada subarularımıza iyi bakmak ve yıllarca binmek en mantıklısı.
Daha önceki aracımda 3 yıl Goodyear kullandım. Gerçekten konforlu ve sessiz bir lastikti.
Kış lastikleri için birşey diyemeyeceğim çünkü hiç kış lastiği kullanılan bir memlekette yaşamadım. 
Hayırlı olsun. Güvenli konforlu sürüşler.
Teşekkürler. Aslında ben de yoğun kıs olan bir yerde değilim ama kışın gezmeyi severim hem de araç hanımda olduğu için çocukları okula bırakmak için o yüzden riske atmak istemedim.
2 yıldır 2018 xv'imde Falken Eurowinter kullanıyorum geçtiğimiz hafta yazlıkara lastiğe vida girmesi onucu erken vakitte kış lastiklerine geçiş yaptım. Açıkcası Falken lastikten oldukça memnunum tavsiye ederim.
Hayırlı olsun. Hem yazlık hem kışlık lastikler için doğru seçimler yapmışsınız.
Hayırlı olsun. Lastik seçimi çok önemli. Can ve mal güvenliğine direk etkisi olan bir parça. Araba ne kadar güvenlikli olursa olsun lastik iyi değilse herşey boş. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun hocam çok iyi seçimler yapmışsınız. Allah tekerlerinize taş değdirmesin.
hayırlı olsun. nokian bayağı pahalıymış. şahsen nokiana o parayı vermezdim. çok daha uyguna ona yakın performans gösteren falken, dunlop, lassa tercih ederdim.
Teşekkür ederim. Kış lastiğinde nokian kullandım hep çok memnundum. ona alternatif good year ultragrip serisi ya da michelin alınabilir ama memnun olduğum için seçtim. Görüşleriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız. Benim foresterı aldığımda önceki sahibi Michelin 225/55 R18 102V XL AO CrossClimate taktırmış en iyi ses yalıtımı ve frenleme var diyordu. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Kış deneyimim olmadı ama 4 mevsim olarak gayet iyi duruyor. Yaz kış lastiklerle uğraşmaktansa tek lastik bana da mantıklı geldi ve yağışlı havada, kuru zeminde, bozuk orman yollarında denedim şu ana kadar gayet memnunun. . Ayrıca araca ayrı bir suv havası katıyor yaz lastiğine göre

Lastik değişimi düşünürsen aynı lastiklerden devam ederim büyük ihtimal. Aracı aldığımda lastik adeti 1200 tl idi her geçen gün fiyatı artıyor . Gecen hafta 1500 bugün 1650 olmuş :(