STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 2015 Lacivert Levorg
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Levorg için konu açmadığımı yeni fark ettim. @BerQue sayesinde zaten Levorg ile gerekli bilgiler çoktan biliniyor Gülücük o yüzden bilgiden ziyade görsel paylaşımı yaparım heralde.

Fotoğraflar geliyor: @Ahmet Emin Malatyalı sizin için gelsin Gülücük
Çok güzel maaşallah. Sen yine de motorundan şanzımanın dan biraz bilgi ver ki biraz daha iç çekip bakalım. Gülücük vaay be diyelim. Gülücük
Estağfurullah Serkan, bu ne ki bu ne ki derken birşeyler çıkıyor ortaya, çıktıkça yazıyoruz işte Gülücük
Ama yazilanlar yazilmayanlarin yaninda buzdagi tepesi bence, foruma subaru neymis diye girenin, levorg alıyorum diye cikmasi gerek Serkan, Levorg baslıgı halen cok boş, haydii Gülücük

Maşallah kazasız belasiz keyifli sürüşler!
Maşallah Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Mavinin ve tonların her rengi mi yakışır bir markaya be

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo pazar süprizi oldu.Maşallah çok yakışıklı.Karanlıkta iç mekan ayrı bir güzel.Güle güle kullanın.

***:    Berque Bey'in F1 kulakçık fotosu da can yakanlardan.
maşallah, çok güzel.
Gerçekten, maşallah, çok yakışıklı araç. Kazasız belasız kullanın.
Nadide araçlardan nadide paylaşımlar. Teşekkür ederiz. Alamasak da bakalım bari.
Teşekkürler herkeslere Gülücük
Yazın başında aldım arabayı ve tüm yaz motor tepesinde geçti o yüzden arabaya anca birkaç uzun yolculukta binebildim. İnanmazsınız ama hala başkasının Levorguna biniyormusum gibi emanet gibi geliyor araba, benim olduğuna alışamıyorum hiç beklemediğim bir anda alınca oldu heralde. 
Havalar soğudukça daha sık binerim ve bakalım neler yaşayacaz neler öğrenecez Gülücük Levorg başlığı altını doldururuz yavaş yavaş @BerQue

@Ahmet Emin Malatyalı akşam kokpit görüntüsü benim de çok hoşuma gidiyordu bi an çekeyim dedim şimdi açıp açıp izliyorum Gülücük

@supaplex bu renk gerçekten çok acaip bir şekilde nerdeyse her arabaya yakışıyor ve arabayı biraz ağır gösteriyor. Hele de krom detaylar da olunca beni benden alıyor.

@Cüneyt Eren16 motor şanzıman hep bilinen detaylar, esas kullanırken hissettirdiklerinden yaşanmışlıklardan bahsetmek istiyorum zaman zaman  Gülücük
Hanimiş bunun koca kulakcakcıkları diyecektim ama yokmuş Büyük Gülücük
Maşallah çok yakışıklı bir araba. Allah kaza bela göstermesin
Sayfa: 1 2 3 4