Selamlar Herkese
Satılık Subaru Legacy 2006
Subaru Legacy 2007
Subaru Outback 2004
Bir hafta sonrasinda 2006 FORESTER
SAHIBINDEN.COM
TUR-MAK
hocam mağaza ya da ilanlara ait bir link bıraksaydın?
Arıcanın sayılıyor heralde @
madanadam hocam, Ömer abinin abisinin arabası

bunuda 2007 siyah legacy yide canlı gördüm. Sw den sonra bile fazlasıyla ilgi çekecek şekilde fabrikadan çıkmış gibi ışıl ışıl içi dışı tertemiz maşallah...
Ek bilgi olsun;
Outback ile legacy arasında forumda şimdiye kadar hiç görüp duymadığım farkı söyleyeyim; bunun kapılarında tok ses var, içleri dolu dolu, yani belliki komple yalıtım var. Sahibi ağabeyde korna sesi bile zor duyuluyor demişti.
(18-10-2020, Saat: 17:06)Samet demiş ki: [ -> ]Arıcanın sayılıyor heralde @madanadam hocam, Ömer abinin abisinin arabası
bunuda 2007 siyah legacy yide canlı gördüm. Sw den sonra bile fazlasıyla ilgi çekecek şekilde fabrikadan çıkmış gibi ışıl ışıl içi dışı tertemiz maşallah...
Ek bilgi olsun;
Outback ile legacy arasında forumda şimdiye kadar hiç görüp duymadığım farkı söyleyeyim; bunun kapılarında tok ses var, içleri dolu dolu, yani belliki komple yalıtım var. Sahibi ağabeyde korna sesi bile zor duyuluyor demişti.
Niyeti bozarsam almayı düşünürüm. Outbackler büyüklük olarak impreza ile forester arası değil mi? Çok gözümde canlandıramadım da.
@
madanadam
Yok hocam foresterdan biraz daha uzundur, imprezayla alakası yok dersem doğru olur, yükseklik foresterla aynı, içi sizin arabadan daha ferah ve geniş. Kısmet olsaydı legacy yi görseydiniz keşke
(18-10-2020, Saat: 17:43)Samet demiş ki: [ -> ]@madanadam
Yok hocam foresterdan biraz daha uzundur, imprezayla alakası yok dersem doğru olur, yükseklik foresterla aynı, içi sizin arabadan daha ferah ve geniş. Kısmet olsaydı legacy yi görseydiniz keşke
Bizim buralarda 3-5 Forester, 2 XV, 3-4 de İmpreza var. Daha Foresteri sindiremedi sanayi esnafı. Outback'i görse şaşar kalır.
outback da standart yalıtım varmış fabrika çıkışı, ben de yeni öğrendim.
(18-10-2020, Saat: 21:01)justice demiş ki: [ -> ]outback da standart yalıtım varmış fabrika çıkışı, ben de yeni öğrendim.
Hocam doğrusu ben 2011 Outback kullanıyorum ama yalıtıma dair pek bir şey yok araçta tabi eğer kapı içindeki yapışkanlı naylon yalıtımdan sayılıyorsa onu bilemem. Velhasıl Japon araçlarında yalıtım pek tercih edilen bir unsur değil.