12-10-2020, Saat: 14:23
Iyi forumlar 2014 forester için kışlık lastik almak istiyorum. Ortalama fiyatlı asfaltta ve karda üzmeyecek kullandığınız bildiğiniz model marka önerileri var mıdır?
(12-10-2020, Saat: 14:30)furtherquiterdeeper demiş ki: [ -> ]Ortalama fiyatlı dediğiniz için Bridgestone Blizzak. Geçen kış alıp kullandım ve çok memnun kaldım. Biraz daha yukarı çıkarım derseniz Continental Winter Contact TS860 ve Good Year UltraGrip Performance+, daha ucuz derseniz Kleber Krisalp öneririm.
Kışlık lastiğe subaru da ihtiyaç yoktur diyenlere hak vermeye başldım. Ama kışın dağ bayır gezerim diyorsanız o zaman şart olabilir. Ben 2 kışdır bridgestone kullanıyorum önden çekişli araçta bile kaydırma yapmadı.(12-10-2020, Saat: 14:57)nitro37 demiş ki: [ -> ]Ankara da şehir içi kışlık lastik çok ihtiyaç değil bence. Mudurnu kış buluşmasına yazlık lastikle gelip parkuru tamamlayan abimizden sonraKışlık lastiğe subaru da ihtiyaç yoktur diyenlere hak vermeye başldım. Ama kışın dağ bayır gezerim diyorsanız o zaman şart olabilir. Ben 2 kışdır bridgestone kullanıyorum önden çekişli araçta bile kaydırma yapmadı.

(12-10-2020, Saat: 16:20)JoKeReN demiş ki: [ -> ]Yazın Yazlık kışın kışlık lastiğin dışına çıkmam.Fren mesafen bile ciddi değişiyor.Kışlık lastik için tavsiyem Nokian marka olur.AB etiket değerlerine bakarak almanızı tavsiye ederim.