Aracımın arka tamponunda delikler var ancak sensörler yok piyasadaki sensörler ufak kalıyor deliklere büyük sensörü olan bildiğiniz bir marka varmı valeo baktım aparatı var uyuyor ama ön arka 500 tl gibi bir rakam tutuyor.
Burak senin gibi usta şoförün park sensörune ihtiyacı yok. Delikler boş durmasın diye soruyorsan eğer gideceksin bir aksesuarcı ya orada sensörleri deliklere tek tek deneyerek uygun ölçü olanı bulacaksın. Öteki türlü sipariş ile alırsan tam uymayabilir. Çünkü net ölçü vermiyorlar
Delikler küçük olsa genişletmesi kolaydı da sende durum tam tersiymiş.
Cyclon marka bakabilirsin. Ya da aksesuarcıda park sensörlerinin matkap uçları var punch dedikleri sensörlerin kutu içeriğinde mutlaka olur punchları deneyerek hangsinin uygun olduğunu bulabilirsin sensörleri deneyip söküp takmana gerek yok.
Hem boş kalmasın hemde ben yokken kullananlar rahat etsin diye düşünüyorum. Aksesuarcılara girmem abi burada esnaflık sıkıntı biraz.Valeonun kiti güzelde pahalı işte her türlü deliğe sığıyor içindeki aparatlarla
Cyclon ayarlayayım sana o zaman. En azından garantisi var muhatabımız belli yamuk olmaz.
(08-02-2018, Saat: 16:47)Cherkess demiş ki: [ -> ]Cyclon ayarlayayım sana o zaman. En azından garantisi var muhatabımız belli yamuk olmaz.
Özgür abi ben de ön arka park sensörü taktırıcam da. Bu Cyclonu inceledim. Güzel görünüyor ama sanki şu an satılmıyor gibi. Konunun üstünden 3,5 yıl geçmiş tabi

Bilgin var mı?
Bir de cihazı biliyorsan diye sorum var:
1- Geri vitese takınca ön sensör de çalışmaya devam ediyor mu?
2-Hareket edip hızlanınca ön sensör otomatik kapanıyor mu? Yoksa düğmeyle mi açılıp kapanıyor?