STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: SFT Subaru Forester Türkiye Facebook Sayfası Bize Ait Değildir.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sevgili arkadaşlar isim benzerliği nedeni ile SFT Facebook sayfasini forumun bir sayfası gibi düşünüp takip edenler varmış. Bende yeni duydum. Bu sayfanin açılımı Subaru Forester Türkiye dir. Bizimle ilgisi yoktur. Subaru Türkiye Foruma ait instigram, YouTube ve bu Web sitesinden başka hesap yada sosyal medya sayfası yoktur. Hele Facebook da hiç yoktur Gülücük İsim benzerliğinden dolayı bizi oralarda boşuna aramayın :Gülücük

Subaru Türkiye Forum olarak Subaru ile ilgili Tüm facebook sayfalarına ve WhatsApp gruplarina karşıyız. Benimsemiyoruz ilgilenmiyoruz ve ciddiye almıyoruz. Teşekkürler.
Bende başlığı okurken biran korktum Facebook sayfası mı açıldı acaba diye. Çünkü Facebook gruplarında kesinlikle kalite yok kimse üzerine alınmasın ama amiyane tabirle kolpa takımı oraya birikmiş.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Facebook gruplarında arada yararlı konular da açılıyor. Ama çok hızlı bir şekilde konu eskiyor. Kalıcı değil. Bir de çoğunlukla aracın önünü arkasını sağını solunu çekip atanlarla dolu.
Dün 10 kişi aradı beni. 3 Eylül'de özel bir servisin açılışına gelip gelmediği sordular. Dedim benim haberim yok olaydan. Ne özel servisi ne açılışı ? Özel servis açılışına tüm Subaru severleri davet etmişler forumun sayfasinda dediler. Sayfa bizim sanılıyor. Bunun için bu konuyu açma gereği duydum.
Yazdıklarımda çok haklıymışım.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi