Merhabalar,
Benim araci henuz cihaza sokmadim fakat oksijen sensoru arizasi ihtimaline karsi, elinde ön oksijen sensoru olan veya uygun fiyata temin edebilecegim yer tavsiye edebilecek arkadaşlar var midir?
Şimdiden teşekkurler.
Denso DNS-DOX0306 kodlu ürünü bulun.
Özgür Hocam,
Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim. Bahsedilen kodlu ürünü google'da arattığımda sadece bir site çıkıyor, onda da stokda yok.
Aslında ürünün kodu tamemen soketi yle ve kablo uzunluğuyla alakalı. Benim Legacy nin oksijen sensörünün soketini kesip SUZUKI SX4 e taktık ve halen sorunsuz kullanıyorlar. Denso ya ait bir lamba sensörünün subaru uyumlu bir modelini soket keserek birleştirip kullanabilirsin.
(13-09-2020, Saat: 22:20)Cherkess demiş ki: [ -> ]Aslında ürünün kodu tamemen soketi yle ve kablo uzunluğuyla alakalı. Benim Legacy nin oksijen sensörünün soketini kesip SUZUKI SX4 e taktık ve halen sorunsuz kullanıyorlar. Denso ya ait bir lamba sensörünün subaru uyumlu bir modelini soket keserek birleştirip kullanabilirsin.

Ben bu işi nasıl çözerim anlamadım?
Denso nun dox serisi olan herhangi bir lambda sensörünü alıyorsun. Yani 1. Sensörü. Sonra kendi sensörünün soketini aldığın sensöre takıyorsun o kadar.
Sizin gibi 2005 FXT aracım var. Kendim için yaptığım araştırma sonucu şu idi. (Doğru olduğu iddiasında değilim.)
O2 sensörü - ÖN, 1. sensör - (Subaru kodu: 22641aa211 --> bunun dengi DENSO DOX-0537. Blueprint olanı: ADS77014. Partsouq.com şase numarasından bakınca 22629AA011 / 22629AA012 numaralarını veriyor. (Muhtemelen bunlar Isı Sensör; oksijen sensörü değil.)
O2 sensörü - ARKA, 2. sensör - Denso 234-4732:
https://www.amazon.com/Denso-234-4732-Ox...merReviews (Subaru kodu: 22690AA640. Partsouq.com şase numarasından bakınca 22690AA491 / 22690AA490 numaralarını veriyor.) Keza: DENSO DOX-0357 (Bosch order number: F 00H L00 122)
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Cok tesekkurler cvplar icin.