STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: Forester 2005 Model Alacağım Yardım.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
merhaba arkadaşlar,

nasip olursa yarın 2005 model 170 binde forster x alcağım. (km orjinal)

normalde hiç aklımda olmayan bir araçtı tamamen denk geldi. alacağım araç ilk sahibinden ailenin 3. arabası normal rengi yeşilmiş beğenmeyim 2. yılında komple beyaza boyatılmış. araç sahibi işveren diğer 2 arabası da 500 bin tl civarında araçlar. boya mevzusunun gerçekliliğini yarın kaporta için expertize sokunca belli olacak. değişeni yok kazası yok çok da sorun yaptığım söylenemez boyasını.

benim asıl size sormak istediğim motor ve mekanik aksamı. söz konusu subaru olunca benim için en önemli yeri. avcılar civarında baktırabileceğim iyi bir usta varmıdır? 
birde alırken nelere dikkat etmeliyim? 

videolarınızın hepsini izledim ekstra dikkat etmem gerekenler için sizden destek bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ediyorum. inşallah araç beni üzmez araca çok fazla binen birisi değilim bir önceki aracım 2017 seat leon fr 28bin km de sattım sıfır almıştım.
Az binecekseniz daha performanslı bir Subaru alın. Mesela Forester 2.5 XT çok keyifli bir araçtır. Madem Subaru olacak tam olsun Gülücük
2003-2005 model arası atmosferik forestelar genelde güç olarak kimseyi tatmin etmez. Size tavsiyem forester x yerine forester XT almanız olacak. Eğer atmosferik olsun fakat çekişi de iyi olsun derseniz o zaman 2006-2008 forester zl leri tavsiye ederim.
(09-09-2020, Saat: 20:19)Ferhat23 demiş ki: [ -> ]Az binecekseniz daha performanslı bir Subaru alın. Mesela Forester 2.5 XT çok keyifli bir araçtır. Madem Subaru olacak tam olsun Gülücük

model seçimi yapamıcam çünkü fiyat olarak iyi, araba tanıdık bilindik araba ve bakımlarını muayenesini yapıp verecek 60 bin tl gibi bir fiyata anlaştık fiyat olarak da iyi gibi geldi bana. model seçecek olursam subaru impreza 2.0 alırdım 2007 kasa çok hoşuma gidiyor.

(09-09-2020, Saat: 20:25)nitro37 demiş ki: [ -> ]2003-2005 model arası atmosferik forestelar genelde güç olarak kimseyi tatmin etmez. Size tavsiyem forester x yerine forester XT almanız olacak. Eğer atmosferik olsun fakat çekişi de iyi olsun derseniz o zaman 2006-2008 forester zl leri tavsiye ederim.

çok performans beklediğim söylenemez araba tanıdık ilk elden olması 170 bin km gibi km si olması otomatik olması birde fiyatının 60 bin tl olması beni cezbetti açıkçası. ama her ihtimale karşı motor ve mekanik kısmını baktırmak istiyorum çünkü subarunun parçasının pahalı olduğunu biliyorum.
İstanbul'da Subaru park İsmail usta, jaspa Subaru İbrahim usta, seta Subaru Namık ustaya forumdan geldiğinizi söyleyerek inceletme yapabilirsiniz.
Ozaman hayırlı olsun şimdiden.