STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: 1 of 1 Aston Martin Victor 7.3 litre atmosferik V12
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
7.3 litre atmosferik V12 silindirli 836hp güç 821Nm tork 6 ileri manuel şanzıman. kişiye özel dolar milyarderine bir adet üretilmiş. Araç ile ilgili detaylı bilgi yorumda veriliyor. Subaru da yarışlar haricinde böyle üretilmiş araç var mı acaba  Şaşkın

https://www.instagram.com/p/CEwWSv4lNs4/...oymcrpputl

[Resim: Screenshot-2020-09-06-09-40-40-2.png]
Subaru da böyle özel üretim yarış harici yok. Subaru daha 352 HP aracını yeni uretti. Gülücük
Muhteşem,hem de atmosferik saf güç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haha ben geldim Büyük Gülücük

Kullandığı farlar Wipac marka.
Bööle resime zoom yapa yapa bakınca okunuyor üzerinde Büyük Gülücük

Wipac, mini, land rover defender, jeep wrangler, toyota cruiserda da ayni model farı kullanıyor.

Ebay'de 7" inç lik bu wipac farı $600dolar civarina bulabiliyoruz.

Alip, dünyada tek olan bi arabanin farı benim odamda/ofisimde duruyor demek isteyenler değerlendirebilir
Vihuuuu Gülücük
hayret kimse dememiş. "çok yakar bu yaw".

dolar milyarderi arkadaşı zevkinden ötürü kutluyorum. atmosferik motor tercih edip turbonun ıvır kıvırıyla uğraşmamak çok akıllıca.
(07-09-2020, Saat: 21:12)BerQue demiş ki: [ -> ]Haha ben geldim Büyük Gülücük

Kullandığı farlar Wipac marka.
Bööle resime zoom yapa yapa bakınca okunuyor üzerinde Büyük Gülücük

Wipac, mini, land rover defender, jeep wrangler, toyota cruiserda da ayni model farı kullanıyor.

Ebay'de 7" inç lik bu wipac farı $600dolar civarina bulabiliyoruz.

Alip, dünyada tek olan bi arabanin farı benim odamda/ofisimde duruyor demek isteyenler değerlendirebilir
Vihuuuu Gülücük

Adamlar zaten mevcut olanları isteğe özel geliştirmişler. Mesela astonmartin motoru üretip özel motor üreticisi cosworth'e gönderip isteğe özel 836hp güç,  821Nm tork'a çıkarmışlar. Yani ortada bir aston martin görüyoruz ama aslında uzmanlıklarını dünya çapında ıspatlamış üreticilerden destek alıp en iyiyi yapmaya çalışıyorlar. Bahsettiğin farın bile diğer markalara takılanla aynı olmayıp o araca özel ilavelerle üretilmiş olabilir. Subaru da belki bu şekilde diğer üreticilerden destek alsa daha iyi olur kanaatindeyim. Reklam açısından da faydası olabilir. Çünkü farklı görüş açıları iyi olabilir.
Subaru'da kişiye özel üretim yoktur belki ama yarışlarda kazandıkları başarılara özel, dünyada seçtikleri bir bölgeye özel modeller üretilmiş. 22B'si ,Type Ra'sı Type Ra-R'si vs.vs.vs. adamlar değişik değişik özel üretimler yapmış.
Subaru özel üretimi sadece TR de var Gülücük Subaru 352 hp aracını daha yeni yapabilmişken bizimkiler 15 yıl önce 400hp+ subaru üretmeye başladılar. Bak piyasaya subaruların alayı 400 üstü Gülücük Japonlar işi bilmiyor halbuki ülkemize gelseler ne cevherler var görürler
(06-09-2020, Saat: 09:50)Cüneyt Eren16 demiş ki: [ -> ]7.3 litre atmosferik V12 silindirli 836hp güç 821Nm tork 6 ileri manuel şanzıman. kişiye özel dolar milyarderine bir adet üretilmiş. Araç ile ilgili detaylı bilgi yorumda veriliyor. Subaru da yarışlar haricinde böyle üretilmiş araç var mı acaba  Şaşkın

https://www.instagram.com/p/CEwWSv4lNs4/...oymcrpputl

[Resim: Screenshot-2020-09-06-09-40-40-2.png]

Böyle bir şey sorunuzun cevabı olabilir mi? Ben şahsen gereksiz büyük motorlu, gereksiz pahalı ve gereksiz masraflı olan Aston Martin yerine Subaru STI tercih ederim. 

https://www.youtube.com/watch?v=0d15zCzlyN4
(08-09-2020, Saat: 10:58)nitro37 demiş ki: [ -> ]Subaru özel üretimi sadece TR de var Gülücük Subaru 352 hp aracını daha yeni yapabilmişken bizimkiler 15 yıl önce 400hp+ subaru üretmeye başladılar. Bak piyasaya subaruların alayı 400 üstü Gülücük Japonlar işi  bilmiyor halbuki ülkemize gelseler ne cevherler var görürler

Anlatmak istediğim aslında buna benzer. Subaru kullanıcılarının isteklerine daha iyi cevap verebilmek için ve yaşanan bazı kronik sorunları çözebilmek için kendini kanıtlamış motor, şanzıman, iç mekan gibi üreticilerden destek alsalar hem reklam hemde istekleri karşılama konusunda daha iyi olabilir.
Sayfa: 1 2