STF - SUBARU TÜRKİYE FORUM

Tam Versiyon: BE5 Legacy Arayışı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Selamlar,

2003 model bir Legacy almak için aracımı sattım, o an aynı saatlerde aracın satıldığı haberini aldım. Satıcı ile biraz gerildik ama yapacak bir şey yoktu. Ardında 2000 model bir Legacy ile anlaştık ama oda aracı görmeye gideceğim gün satmaktan vazgeçti ve onu da kaybetmiş olduk.

Biraz talihsizce başladık ama 1999-2003 BE5 kasa Legacy arayışındayım. Önerisi olan veya satmayı düşünen arkadaşlarım olursa konuya yorum yada özel mesaj atabilirler. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Forumda daha önce satılık vardı ama şuan için sanırım yok. Bütçeniz el veriyorsa 2004/2005 model soch motor legacy bakın.
(02-09-2020, Saat: 16:31)nitro37 demiş ki: [ -> ]Forumda daha önce satılık vardı ama şuan için sanırım yok. Bütçeniz el veriyorsa 2004/2005 model soch motor legacy  bakın.

Bu aralar bende çok araştırıyorum ama malesef bulamadım. Bahsettiğiniz kasalar motor ve şanzıman olarak oldukça sevilen modeller, bende beğeniyorum. Ama bütçe nedeniyle BE5 tercih etmeliyim.
umarım bulursunuz.