Belliki çok keyifli bir gün olmuş. İşte İnsanın kullandığı arabadan keyif alması ne kadar önemli. Subaru her şartta bu keyfi bize yaşatıyor.
Harika olmus adem guzelde eglenmisin arabanin verdigi guvenle neden subaru almaliyim diyenlere en büyük cevab bu olsa gerek yeri gelince asfalta yeri gelince daglara kükreyen araba
Mehmet abi valla ben dedim azcık cebelleşirim karda ama hiç banamısın demiyor düz yolda gibi gidiyor. Holda alınca araç zaten tank gibi ağır ama sürekli ilerliyor
(05-02-2018, Saat: 17:57)GURBENÇ demiş ki: [ -> ]Harika olmus adem guzelde eglenmisin arabanin verdigi guvenle neden subaru almaliyim diyenlere en büyük cevab bu olsa gerek yeri gelince asfalta yeri gelince daglara kükreyen araba
Her alanda kendini gösteriyor. kapıyı açıyorsun bu araba kupemi diyorlar. Asfaltta yarış arabasımı. Dağda arazi aracımı. Her koşulda parmakla gösteriliyor. hem donanım hemde dış görüntüsüyle

Sağlamlığıda cabası
Masallah kazasız belasız surusler ,tekerine taş degmesin insallah.
Masallah adem bey
Ankaraya kar yagsin diye dua eden ya rencber dir yada subarucu
Her gun dua ediyorum kar yagsada araba sursek

)
hey maşallah nede güzel çıkmış fotolar, kazasız belası kullanın, vaktım olsa bende gezsem
Eyvallah sagolun.bu sene bende bekledim kar yagsin diye ama gelmeyince biz gittik napalim

)
Foto ve videolar güzel olmuş Allah tekranını nasipetsin
Teşekkürler. Amin